Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ... ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!! ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΒΙΕΔΕΣ, ΞΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΑΣΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!!!

Οι φωτογραφίες με τα διαλυμένα περιπολικά δείχνουν πως καλείται να κάνει τη δουλειά της η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Ξεχαρβαλωμένα τό...

Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες μέσα σε περιπολικά της αστυνομίας – Η πλήρης διάλυση σε φωτογραφίες που προβληματίζουν [pics] | Newsit.gr




Οι φωτογραφίες με τα διαλυμένα περιπολικά δείχνουν πως καλείται να κάνει τη δουλειά της η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Ξεχαρβαλωμένα τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά...




Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα οχήματα της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Ο στόλος είναι μικρός και λειτουργεί όλο το 24ωρο. Τα οχήματα δουλεύουν ασταμάτητα και έχουν από 400.000 – 650.000 χλμ. Οχήματα που οι σπασμένοι υαλοπίνακες καλύπτονται με αυτοκόλλητα, οι προφυλακτήρες είναι δεμένοι με σχοινιά, και τα κιβώτια ταχυτήτων πολλές φορές έχουν ξεχαρβαλωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει να γίνει προμήθεια περιπολικών στη Θεσσαλονίκη πάνω από μία 10ετία, τα ήδη υπάρχοντα είναι επιβαρυμένα, ενώ σε αρκετά από αυτά δεν λειτουργούν ακόμα και οι ζώνες ασφαλείας.

Απίστευτες εικόνες από το εσωτερικό περιπολικών

«Κινδυνεύουν οι ζωές μας»

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Τσαϊρίδης, η Θεσσαλονίκη είναι η πλέον αδικημένη από πλευράς προμήθειας υλικοτεχνικής υποδομής.




Για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος, η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη χρειάζεται την προμήθεια τουλάχιστον 100 νέων οχημάτων. Στην 8ωρη βάρδια αυτή την στιγμή βγαίνουν 17 έγχρωμα οχήματα όταν κανονικά θα πρέπει να βγαίνουν τουλάχιστον 35-40.

«Η κατάσταση σε ότι αφορά τα οχήματα στη Θεσσαλονίκη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σε πολλές περιπτώσεις κινδυνεύουν οι ζωές των συναδέλφων μας που οδηγούν τα οχήματα. Θα πρέπει άμεσα η πολιτική και φυσική ηγεσία να σκύψει πάνω από το πρόβλημα της υλικοτεχνικής υποδομής στη Θεσσαλονίκη και να δώσουν άμεσα λύση. Κουραστήκαμε οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης να θεωρούμαστε αστυνομικοί β΄κατηγορίας», τόνισε ο κ. Τσαϊρίδης.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.