Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ...!! ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ...!! ΒΙΝΤΕΟ

O τρελός επιστήμονας François Gissy, που είχε φτιάξει ένα πυραυλοκίνητο ποδήλατο που ταπείνωνε Ferrari, έκανε ξανά το θαύμα του – ανε...

Τρελός επιστήμονας έφτιαξε τρίκυκλο που καίει… νερό και έχει επιδόσεις πυραύλου!!! [vid] | Newsit.gr




O τρελός επιστήμονας François Gissy, που είχε φτιάξει ένα πυραυλοκίνητο ποδήλατο που ταπείνωνε Ferrari, έκανε ξανά το θαύμα του – ανεβαίνοντας μάλιστα σε άλλο επιπεδο.

Έφτιαξε μόνος του ένα τρίκυκλο που πιάνει τα 100 km/h από στάση σε μόλις 0,55” και φτάνει μια τελική 260 km/h μέσα σε 200 μέτρα! Και, το πιο εκπληκτικό, χρησιμοποιεί για καύσιμο… νερό!




«Ζω στη Γαλλία, μια τριτοκοσμική χώρα σε ό,τι αφορά το μηχανοκίνητο αθλητισμό», εξήγησε ο Gissy στο Road & Track. «Γι’ αυτό περιορίζομαι σε τέτοια φτηνά πρότζεκτ που δεν πλησιάζουν ούτε το ένα τοις εκατό αυτού που θα ήθελα να φτιάξω». Χωρίς χρηματικό περιορισμό, ο Gissy λέει ότι θα έφτιαχνε ένα υπερηχητικό πυραυλοκίνητο ντράγκστερ που θα μπορούσε ναι σπάσει το φράγμα του ήχου στο τετρακοσάρι!...

Όμως η έλλειψη υποστηρικτή δεν τον σταματά. Απλά δείτε το τρίκυκλο που έφτιαξε μόνος του, με μπροστινό πιρούνι από μοτοσικλέτα, πίσω τροχούς από καρτ, κι ένα αλουμινένιο δοχείο καυσίμου επενδεδυμένο με ανθρακόνημα που χωράει 135 λίτρα νερού σε πίεση 415 bar.

Όταν ο Gissy ανοίγει τη βαλβίδα, αυτό το αθώο νεράκι της βροχής μετατρέπεται στο πιο δυνατό προωθητικό υλικό, εκτοξεύοντας κυριολεκτικά το τρίκυκλο.

Πώς είναι να πιάνεις τα 100 σε μισό δευτερόλεπτο; «Πολύ ασφαλές και άνετο, αν το συγκρίνεις με το πυραυλοκίνητο ποδήλατο που είχα πριν», είπε ο Gissy στο R&T. Αυτό είναι απόλυτα φυσικό, αν θυμηθούμε ότι το ποδήλατο εκείνο έκανε το 0-333 km/h σε 4,8”. Οτιδήποτε άλλο θα έμοιαζε ασφαλές μπροστά του.

Δείτε τώρα στα video που ακολουθούν το τρελό τρίκυκλο του Gissy εν δράσει και στις πρώτες δοκιμές του, καθώς και το θεότρελο ποδήλατό του να αφήνει μίλια πίσω μια Ferrari 430 Scuderia!



[Πηγή: Road & Track] -  drive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.