Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ... ΠΗΡΑΝ ΩΤΟΣΤΟΠ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΛΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΨΑΝ!

Τρόμος για ζευγάρι Πολωνών στο Αίγιο, οι οποίοι πλήρωσαν ακριβά το οτοστόπ που έκαναν καθώς οι δύο Έλληνες που τους μετέφεραν με το αυτ...

Κόρινθος: Το οτοστόπ του τρόμου – Εφιάλτης για ζευγάρι στην εθνική οδό Κορίνθου Πατρών! | Newsit.gr





Τρόμος για ζευγάρι Πολωνών στο Αίγιο, οι οποίοι πλήρωσαν ακριβά το οτοστόπ που έκαναν καθώς οι δύο Έλληνες που τους μετέφεραν με το αυτοκίνητο, τους λήστεψαν και τους έστειλαν στο νοσοκομείο.Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δράστες ηλικίας 22 και 55 ετών συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.
Το χρονικό του τρόμου




Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Κορίνθου, ο 22χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε ο 55χρονος, το ζευγάρι των Πολωνών και συγκεκριμένα έναν 24χρονο και μια 20χρονη, οι οποίοι έκαναν οτοστοπ.

Στο ύψος του Αιγίου οι δράστες, με το πρόσχημα του ανεφοδιασμού καυσίμων, κατευθύνθηκαν σε παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από τους Πολωνούς, διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα και τους εγκατέλειψαν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της μικτής περιπολίας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες κοντά στον τόπο του περιστατικού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, ενώ οι παθόντες είχαν διακομισθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.