Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ... ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΤΣΟΤΥΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ

Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά της Κρήτης, το 2007 - Εξέπνευσε το 2015 Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμε...




Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά της Κρήτης, το 2007 - Εξέπνευσε το 2015

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το θάνατο του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά της Κρήτης, το 2007.




Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ, που πήραν μέρος στην επιχείρηση εντοπισμού φυτειών κάνναβης, δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από αγνώστους, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του Λαζαρίδη και τον ελαφρύτερο τραυματισμό άλλων δύο ειδικών φρουρών.

Ο 27χρονος Στάθης, πατέρας ενός μωρού μόλις δύο μηνών, νοσηλεύτηκε για οκτώ χρόνια σε «άγρυπνο κώμα». Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 6ης Σεπτεμβρίου 2015, άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 Νοσοκομείο, σε ηλικία 35 ετών.

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, τιμώντας τη θυσία του Στάθη Λαζαρίδη στο βωμό του καθήκοντος, κατασκευάζει ήδη μνημείο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Τσοτύλι Κοζάνης. Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου, καθώς και το μνημόσυνο, θα γίνουν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.45, ενώ έχει προσκληθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας.

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής καλεί όλους τους συναδέλφους του Στάθη Λαζαρίδη να παραστούν και να τιμήσουν τη θυσία του στην τελετή των αποκαλυπτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.