Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ!.. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ!..

Αξίζει να διαβάσετε την ολοσέλιδη συνέντευξη που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής, για να καταλά...







Αξίζει να διαβάσετε την ολοσέλιδη συνέντευξη που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής, για να καταλάβετε ποιους ψηφίζαμε όλα αυτά τα χρόνια εμείς οι Πατριώτες και πόσο εύκολο είναι να διαβρωθούν από τους Εβραίους οι ηγέτες του Πατριωτικού Χώρου στην Ελλάδα… Ο Άδωνις μίλησε στην αντιρατσίστρια δημοσιογράφο Αριστοτελία Πελώνη και τα όσα είπε, πρέπει να τοιχοκολληθούν στα υπνοδωμάτια όλων των Ελλήνων Πατριωτών προς γνώσιν και συμμόρφωσιν…




ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ!..

ΑΣ ΔΟΥΜΕ μερικά μόνο απ΄όσα είπε ο Άδωνις…

1)Έχει πετάξει στα σκουπίδια το βιβλίο που του έστειλε με αφιέρωση ο Παττακός!.. Και μάλιστα, ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο Παττακός του το έστειλε χωρίς κάν να τον ρωτήσει!.. ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟΧΟΥ: Ουδέποτε ο Παττακός έστελνε τα βιβλία του σε επωνύμους, χωρίς να του τα έχουν παραγγείλει… Άλλωστε, είναι γνωστές οι σχέσεις του αλησμόνητου Παττακού με τον Άδωνι: Όπως επανειλημμένως έχει γράψει ο «Στόχος» και ουδέποτε τόλμησε διάψευση ο Άδωνις, όταν το 2006 πρωτοέβαλε υποψηφιότητα για υπερνομάρχης Αθηνών με το ΛΑΟΣ και το 2007 έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής με το ΛΑΟΣ, ο σημερινός αντιπρόεδρος της Ν.Δ. είχε πάει στο σπίτι του Παττακού (εδώ είναι οι κόρες του, φίλε Άδωνι…) για να του ζητήσει υποστήριξη, καλώντας τον να τηλεφωνήσει στους φίλους του για να τον «σταυρώσουν»!.. Κι ο Παττακός είχε γράψει άρθρο το 2007 στον «Ελεύθερο Κόσμο» καλώντας τους αναγνώστες να «σταυρώσουν» τον Άδωνι!.. (το άρθρο υπάρχει στο Αρχείο μας, οπότε ας μην υπάρξει διάψευσις)..

ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ… ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!..

2) Ο Άδωνις σιχαίνεται τον Αντισημιτισμό, αλλά όχι τον Ανθελληνισμό, τον Αντιαμερικανισμό, τον Αντιχριστιανισμό κλπ!.. ΙΔΟΥ: «Hμουν πάντα υπέρ της στρατηγικής συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ και πάντα πίστευα ότι αυτό είναι το συμφέρον της Ελλάδας. Διαπίστωσα ότι είχα δώσει την εντύπωση του αντισημίτη σε πολύ μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων Εβραίων και των πολιτών του κράτους του Ισραήλ. Αυτό σε προσωπικό επίπεδο με ενοχλούσε πάρα πολύ. Σιχαίνομαι τον αντισημιτισμό. Είναι μια από τις μορφές του ολοκληρωτισμού. Δεν θέλω καθόλου το όνομά μου να χρησιμοποιείται ως διαφήμιση του αντισημιτισμού»!..

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι την περίοδο 2006-2010, η Wikipedia είχε τον Άδωνι Γεωργιάδη στην κατηγορία με τους μεγαλύτερους αντισημίτες του κόσμου, δίπλα – δίπλα με τον Ιωσήφ Γκαίμπελς. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του «Στόχου», ο Άδωνις ουδέποτε (επί 4 χρόνια!) διαμαρτυρήθηκε στην Wikipedia, ούτε έβαλε κάποιον συνεργάτη του να παρέμβει στο άρθρο της, όπως είχε κάθε δικαίωμα. Προφανώς, την εποχή εκείνη οι φήμες για αντισημιτισμό του έφερναν ψήφους!..




ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ!..

3) Όταν ο Άδωνις δεν πήγε μάρτυρας στην Δίκη του Κώστα Πλεύρη (2009), τον πήρε προσωπικά στο τηλέφωνο ο τότε Πρόεδρος του «Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος» Βενιαμίν Αλμπάλας και τον ευχαρίστησε!.. ΙΔΟΥ: «Η προβολή του κατάπτυστου βιβλίου του Κώστα Πλεύρη είναι μια πράξη για την οποία ιδιαιτέρως μετανιώνω. Δεν το είχα υποστηρίξει ποτέ. Ομως, επειδή επωλείτο σε όλα τα βιβλιοπωλεία τότε και ήταν πρώτο σε πωλήσεις, θεώρησα ότι έπρεπε να το πουλήσουμε κι εμείς, λέγοντας ότι διαφωνώ με το περιεχόμενό του. Παρεξηγήθηκα και άθελά μου συνέβαλα στη διάδοσή του. Ηταν ένα μεγάλο λάθος. Ο Πλεύρης με δήλωσε μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη, όπου δεν πήγα, μάλιστα τότε ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Αλμπάλα με ευχαρίστησε που δεν πήγα στο δικαστήριο. Στη μήνυση του κ. Πλεύρη μετά τη δικαίωσή του πήγα, γιατί έπρεπε υποχρεωτικά να πάω στον εισαγγελέα. Εξήγησα τις θέσεις μου και συνέβαλα στο να αποσυρθεί η μήνυση και να λήξει η διαδικασία»!..

ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ: Επειδή ο γράφων (Θ. Χατζηγώγος) είχε συνδικαστεί με τον Κώστα Πλεύρη στις διάφορες δίκες που του κάνανε οι Εβραίοι μεταξύ 2007-2009, μπορώ να βεβαιώσω ότι ο Άδωνις (βουλευτής του ΛΑΟΣ τότε…) αγωνιούσε μήπως καταδικαστεί ο «πνευματικός του πατέρας» (όπως έχει αποκαλέσει τον Κ. Πλεύρη στο παρελθόν) και μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο για την επικείμενη απόφαση του Δικαστηρίου!.. Κι όταν τελικά αθωώθηκε ο Πλεύρης για το βιβλίο «Εβραίοι όλη η Αλήθεια», ο Άδωνις το πανηγύρισε από την εκπομπή του στο τότε «Τηλεάστυ» και βρήκε την ευκαιρία να ξαναδείξει το βιβλίο!..

ΚΑΛΩΣ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟ ΚΚΕ – ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!..

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ο Άδωνις δήλωσε στην «Καθημερινή» ότι καλώς κάνει τις εκδηλώσεις στον Γράμμο το ΚΚΕ για να τιμήσει τους κατσαπλιάδες του «Δημοκρατικού Στρατού», αλλά πρέπει να επιτρέπεται και στην αποδώ πλευρά να τιμά τους δικούς της νεκρούς. Ζήτησε, μάλιστα, να τιμήσουμε και τους νεκρούς των Κομμουνιστοσυμμοριτών σε ένα κοινό μνημείο με τους νεκρούς του Εθνικού Στρατού, όπως έγινε στην Ισπανία από τον Φράνκο!.. Επίσης, προσκάλεσε στην εκπομπή του στο «Κόντρα» τους αναρχικούς που του έκαψαν το βιβλιοπωλείο. Ο «Στόχος» θυμίζει ότι στο παρελθόν ο Άδωνις έχει προσκαλέσει στην εκπομπή του και τον Ηλία Κασιδιάρη (ο οποίος τελικά τον σνόμπαρε και δεν πήγε…), ασχέτως αν τώρα που έγινε αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δεν τολμάει να το παραδεχτεί. Όμως, το βίντεο που προσκαλείς τον Κασιδιάρη υπάρχει, Άδωνι, και δεν πρέπει να κάνεις την γκάφα να το διαψεύσεις…

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ, επισημαίνουμε ότι λέει καλά λόγια στην συνέντευξή του ακόμα και για τον Εβραίο Σημίτη, η κυβέρνηση του οποίου έκανε πολλά καλά στον Τόπο, όπως η ένταξη της Ελλάδος στο Ευρώ!.. Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Καθημερινή» έχει απαγορεύσει τα σχόλια στην ηλεκτρονική ανάρτηση της συνεντεύξεως του Άδωνι. Όταν πήραμε τον υπεύθυνο να τον ρωτήσουμε για ποιόν λόγο έγινε αυτό, μάς είπε πως δεν θέλανε να γεμίσει η ανάρτηση με σχόλια των πρώην ψηφοφόρων του που θα τον βρίζανε πατόκορφα!..

Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.