Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ... ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!

Άστατος και σήμερα, Σάββατο (30/09/2017) ο καιρός σε όλη τη χώρα – Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελ...

Καιρός: Νέο ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο από την ΕΜΥ – Πού θα «χτυπήσει» κακοκαιρία σε λίγες ώρες





Άστατος και σήμερα, Σάββατο (30/09/2017) ο καιρός σε όλη τη χώρα – Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων – Πού και πότε θα «χτυπήσει» κακοκαιρία.




Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και τα νότια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βρόχων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Βελτίωση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στις βορειότερες περιοχές πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση στα νότια τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Για αύριο, Κυριακή (01/10/2017) αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ανατολικά και τα νότια. εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.