Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... ΜΑΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΓΑΜΠΡΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ... ΣΤΟ ΡΑΤΖΑΣΤΑΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ

Την ανήλικη κοπέλα «υποσχέθηκε» στον νεαρό, σαν να ήταν ζώο, ο ίδιος της ο πατέρας Την φρικιαστική μοίρα που περιμένει πολλά ανήλικ...





Την ανήλικη κοπέλα «υποσχέθηκε» στον νεαρό, σαν να ήταν ζώο, ο ίδιος της ο πατέρας

Την φρικιαστική μοίρα που περιμένει πολλά ανήλικα κορίτσια στην Ινδία αποτυπώνει με τον πιο σοκαριστικό τρόπο ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.




Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ το κλιπ τραβήχτηκε σε ένα χωριό του Ρατζαστάν της Ινδίας και αιχμαλωτίζει τη βίαιη σκηνή της απαγωγής ενός ανήλικου κοριτσιού από τον μέλλοντα άντρα της, στον οποίο την «υποσχέθηκε», σαν να ήταν ζώο, ο πατέρας της.

Η μητέρα του κοριτσιού προσπαθεί απεγνωσμένα να εμποδίσει τους δύο άνδρες (τον «γαμπρό» και έναν φίλο του) να αρπάξουν την κόρη της, αλλά εκείνη την σωριάζουν στο έδαφος και την χτυπούν με μανία.
Ο μικρός γιος της γυναίκας και αδερφός της απαχθείσας φωνάζει έντρομος αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα βλέποντας την μητέρα του να δέχεται την άγρια επίθεση των τραμπούκων.

Τελικά το κορίτσι ακολουθεί διά της βίας τους δύο άνδρες, που την σέρνουν τραβώντας την από το μαλλί μαζί τους.

Η κοπέλα είναι κάτω των 18 ετών, δηλαδή του νόμιμου ορίου στο οποίο επιτρέπεται ο γάμος, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον πατέρα της να την «πουλήσει» στον άνδρα που του πρόσφερε τα περισσότερα, μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.