Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΥΓΕ ΓΕΡΟΝΤΑ! ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ... ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΓΥΦΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΒΕΡΓΑ!

Ενας Ρομά με μια σιδερόβεργα στα χέρια μπήκε προχθές λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε ασφαλιστικό γραφείο στο Μελιγαλά, αλλά ο ηλικιωμέν...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΓΚΟΥΡΑ




Ενας Ρομά με μια σιδερόβεργα στα χέρια μπήκε προχθές λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε ασφαλιστικό γραφείο στο Μελιγαλά, αλλά ο ηλικιωμένος πατέρας του ιδιοκτήτη άρπαξε μια μαγκούρα και τον
κυνήγησε.





Αν και ήταν Κυριακή βράδυ, ο ηλικιωμένος είχε πάει στο γραφείο για να προετοιμάσει κάποια χαρτιά για χθες Δευτέρα, που θα άνοιγε το γραφείο. Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε το ότι ήταν ερημικά και δεν υπολόγισε ότι ο ηλικιωμένος θα αντιστεκόταν, οπότε τον θεώρησε εύκολο θύμα για να μπει μέσα και να κλέψει.


Οπως ο ίδιος ο ηλικιωμένος είπε στην "Ε", ο τσιγγάνος είχε τη σιδερόβεργα κάτω από το σακάκι και φαινόταν ναρκομανής. Οταν ο ίδιος τον είδε να μπαίνει στο γραφείο, δεν λιποψύχησε, και χωρίς να χάσει λεπτό το θάρρος του άρπαξε μια σιδερένια μαγκούρα και αιφνιδίασε τον επίδοξο κλέφτη. Εκείνος σαστισμένος έκανε στροφή και έφυγε τρέχοντας, ενώ ο ηλικιωμένος -σύμφωνα πάντα με την περιγραφή που ο ίδιος μας έκανε- άρχισε να φωνάζει "ληστεία".


Σε βοήθεια προσέτρεξε ένας γνωστός του από το διπλανό χωριό, τη Βαλύρα, ο οποίος έτυχε να περνά εκείνη την ώρα απέξω. Μαζί, λοιπόν, έτρεξαν ξοπίσω από τον τσιγγάνο τον οποίο περίμενε σε ένα αγροτικό λίγο πιο πέρα ένας άλλος, πιθανά ομόφυλός του.


Οπως μας είπε ο ηλικιωμένος, στη συνέχεια ειδοποίησαν την Αστυνομία και από το Τμήμα Οιχαλίας τους είπαν πως ξέρουν ποιοι είναι αυτοί οι δύο και πως έχουν πρόσφατα αποφυλακιστεί, ενώ είναι γνωστοί στις αρχές ως χρήστες ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.