Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...!! ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΓΓΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΤΙΜΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!..

Σύμφωνα με τη Mirror, οι δύο ύποπτοι φέρεται να ανατράφηκαν από το ίδιο ζευγάρι Βρετανών. Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 18 και 21 ετών, συν...





Σύμφωνα με τη Mirror, οι δύο ύποπτοι φέρεται να ανατράφηκαν από το ίδιο ζευγάρι Βρετανών. Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 18 και 21 ετών, συνελήφθησαν κατά τις έρευνες των αρχών για το τρομοκρατικό χτύπημα του οποίου την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.




Ο 18χρονος, που δεν έχει κατονομαστεί και φέρεται να είναι Ιρακινός, θεωρείται ύποπτος για τη «φύτευση» της βόμβας στον συρμό.

Ο 21χρονος, που ονομάζεται Yahyah Farroukh,είναι Σύρος πρόσφυγας που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα. Οι αρχές τον συνέλαβαν για στο Χάουνσλοου, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 21χρονος Yahyah Farroukh

Και οι δύο πιστεύεται πως έχουν ανατραφεί από τους Πενέλοπε και Ρόναλντ Τζόουνς, οι οποίοι έχουν τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ για τις υπηρεσίες τους σχετικά με παιδιά και οικογένειες, το 2009.







Οι αρχές ερευνούν το σπίτι των Τζόουνς για τυχόν ευρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.