Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ... ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΔΗΓΟ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ. ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. Ο Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης (Konstantinos «Gus» Vardakastanis), ιδιοκτήτης τριών οπωροπωλείων – σουπερμάρκ...




ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ. ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. Ο Κωνσταντίνος Βαρδακαστάνης (Konstantinos «Gus» Vardakastanis), ιδιοκτήτης τριών οπωροπωλείων – σουπερμάρκετ και catering στο Σαν Φρανσίσκο, σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής όταν το χτύπησε αυτοκίνητο ενώ διέσχιζε έναν δρόμο στη γειτονιά Bayview. Ο οδηγός του οχήματος τον εγκατέλειψε και διέφυγε με το όχημά του, ενώ η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό.




Ο 57χρονος Βαρδακαστάνης, ο οποίος ήταν συνιδιοκτήτης των “Mission Market”, «Haight Street Market» και «Noriega Produce», πέθανε στον τόπο του δυστυχήματος και δεν έγινε εφικτό να διακομιστεί έγκαιρα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Σαν Φρανσίσκο, όπως ενημερώνει το sfgate.com.

Ο “Εθνικός Κήρυκας” επικοινώνησε με τους εργαζόμενους και τους διευθυντές των καταστημάτων, οι οποίοι εξέφρασαν την θλίψη τους για τον τραγικό θάνατο του ομογενή και τόνισαν ότι “όλοι είναι συντετριμμένοι”.

Ο Ρόμπερτ Μπάρμπερ, διευθυντής του οπωροπωλείου – σουπερμάρκετ “Haight St. Market” στην διεύθυνση 1530 Haight St, San Francisco, CA , εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο του ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας και συνάμα την ευγνωμοσύνη για το ενδιαφέρον του “Εθνικού Κήρυκα” .

Παράλληλα επεσήμανε ότι ο εκλιπών ήταν “γίγαντας” με όλη την σημασία της λέξεως και ότι ο τραγικός του θάνατος έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στους πελάτες και σε όλους τους εργαζόμενους.

Παράλληλα υποσχέθηκε να μεταφέρει το μήνυμά μας στους οικείους του εκλιπόντα και το ηλεκτρονικό μήνυμα με το αρχικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας.





Ο Βαρδακαστάνης ήταν μετανάστης από το νησί της Ζακύνθου και διατηρούσε την οικογενειακή επιχείρησή του μαζί με την σύζυγό του Γεωργία, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ανοιξαν την “Gus’s Community Market” το 2015 με την βοήθεια των γιων τους Δημήτρη και Μπόμπι.

Οι αστυνομικοί κατέφθασαν στην συμβολή της Λεωφόρου Τζέροντ και της οδού Τόλαντ στις 2:15 τα ξημερώματα, έπειτα από αναφορά που έλαβαν, σημείωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο.

“Είμαι βαθύτατα λυπημένος από τον θάνατο του Γκας Βαρδακαστάνη, ένα αγαπητό μέλος της κοινότητας Haight και ιδιοκτήτης του “Haight Street Market”, ανέφερε ο Λόντον Μπριντ, πρόεδρος του συμβουλίου εποπτών.

“Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι στην οικογένειά του και τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων που διατηρούσε ανά την πόλη. Διατηρούσε τις τιμές προσιτές και πάντοτε προσλάμβανε υπαλλήλους από την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων και όσων χρειαζόταν μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Γκας ήταν πολύ αγαπητός και θα μας λείψει ειλικρινά”, πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του.

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.