Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ - ΞΑΝΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Προγραμματισμένοι 33 πλειστηριασμοί για σήμερα - Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης παρατάχθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου της οδο...




Προγραμματισμένοι 33 πλειστηριασμοί για σήμερα - Διμοιρία της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης παρατάχθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου της οδού Λουκάρεως




Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, βρέθηκαν σήμερα μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω", του ΕΠΑΜ, της ΛΑΕ άλλα και άλλων συλλογικοτήτων προκειμένου να ματαιώσουν τους προγραμματισμένους για σήμερα πλειστηριασμούς.

Τη στιγμή που τα μέλη των κινημάτων ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα μία διμοιρία των Υ.ΜΕ.Τ παρατάχθηκε στον εσωτερικό χώρου του κτιρίου πράγμα που δείχνει πως η κυβέρνηση σκληραίνει τη στάση της απέναντι στη διενέργεια των πλειστηριασμών και μάλιστα λίγο πριν μπει σε εφαρμογή η διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.






"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναβαθμίζει την καταστολή στέλνοντας τα ΜΑΤ στα δικαστήρια", έλεγαν μεταξύ άλλων και παράλληλα "έφραξαν" με πανό την είσοδο των Υ.ΜΕ.Τ στην αίθουσα 7 όπου διενεργούνταν εκείνη την ώρα εκούσιος πληστειριασμός.

Για σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών είναι προγραμματισμένοι συνολικά 33 πλειστηριασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.