Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΣΙΛΑΚΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΓΓΟΝΙΑ... ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙΚΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΟΔΡΟ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ. Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...

Έναν «μεγάλο έρωτα» βιώνουν ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, όπως αναφέρουν άτομα...







Έναν «μεγάλο έρωτα» βιώνουν ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον.



Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια έξοδο με κοινούς φίλους πριν από πέντε μήνες και είναι έκτοτε αχώριστο.
Και οι δύο δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Κοινοί γνωστοί υποστηρίζουν ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.
Η σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας τον Αύγουστο, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ζευγαριού από τις διακοπές τους στην Πάτμο, στο «Πρώτο Θέμα».
Μετά τον χωρισμός της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Μπαλατσινού μένει στα βόρεια προάστια με τον μοναχογιό της και φήμες λένε ότι έχει ενημερώσει τις δύο μεγαλύτερες κόρες της που σπουδάζουν στην Αμερική για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι συζητά να συγκατοικήσει σύντομα και κάνει όνειρα για τη μελλοντική του ζωή και, μάλιστα, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο του γάμου, αλλά και του παιδιού. Οι συναντήσεις τους είναι καθημερινές, κάνουν ρομαντικές βόλτες στα βόρεια προάστια και μαγειρεύουν.





Ο Βασίλης Κικίλιας φέρεται να έχει πει σε φίλους του: «Έπρεπε να φτάσω 43 χρονών για να γνωρίσω τον έρωτα και αυτό είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ».




Και όπως κάθε ρομάντζο, έτσι κι αυτό, συναντάει προβλήματα και επιφυλάξεις. Συγκεκριμένα, το πολιτικό περιβάλλον και η οικογένεια του Κικίλια είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί με την ιστορία αγάπης. Ο πατέρας του Βασίλη Κικίλια ακούγεται ότι πιστεύει πως η σχέση αυτή και ο γάμος μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζει, ο Κικίλιας είναι έτοιμος να συγκρουστεί με στερεότυπα και προκαταλήψεις: «Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αφήσω τον μεγάλο αυτό έρωτα που γνώρισα». Σε εκείνους που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κίνδυνοι για την πολιτική του σταδιοδρομία, απαντά ότι «ο Μακρόν έγινε πρόεδρος της Γαλλίας ζώντας με μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερή του».

freegossip

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.