Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΡΧΟΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

Αγνωστοι προκάλεσαν επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας και διέκοψαν εκδήλωση στα Γιάννενα με την αστυνομία απούσα, παρά τις επανειλημμέν...





Αγνωστοι προκάλεσαν επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας και διέκοψαν εκδήλωση στα Γιάννενα με την αστυνομία απούσα, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις για να επέμβει.

Συγκεκριμένα, ο «Ομίλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού» είχε προγραμματίσει για σήμερα στις 8:30 το απόγευμα εκδήλωση στο Πολιτικό Κέντρο «Δημήτρης Χατζής» των Ιωαννίνων με θέμα τη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή της Μεσογείου.




Στην εκδήλωση μετείχε και ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Αγγελος Συρίγος, ο οποίος έχει προπηλακιστεί στο πρόσφατο παρελθόν από φοιτητές επειδή αντέδρασε κατά τριών φοιτητών που κολλούσαν αφίσες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Λιγο μετά τις 9:00 περίπου 50 άτομα με πανό και συνθήματα κατά του κ. Συρίγου εισέβαλαν στην αίθουσα και άρχισαν να καταστρέφουν τον μηχανολογικό εξοπλισμό της εκδήλωσης (ηχεία, μικρόφωνα κλπ.) με σαφή στόχο να μην πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Συμφωνα με πληροφορίες, αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και μάλιστα καθώς καθυστερούσε να εμφανιστεί φέρεται να την κάλεσαν περισσότερες της μιας φορές.

Τελικά η αστυνομία ήρθε περίπου μισή ώρα αργότερα και αφού οι άγνωστοι είχαν αποχωρήσει, με αποτέλεσμα να είναι γενικευμένη η πεποίθηση στους παρευρισκομένους ότι η αστυνομία δεν ήθελε να παρέμβει.

Μάλιστα, όπως ελέχθη στην «Κ», «δεν έγινε καν καταγραφή ζημιών».

Ωστόσο, η εκδήλωση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 μ.μ. αφού οι διοργανωτές ήθελαν να στείλουν σαφές μήνυμα ότι «δεν θα τους περάσει».

kathimerini

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.