Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΡΑΖΗΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΜΕΤΑΞΑ»

Έφυγε από τη ζωή ο διεθνώς καταξιωμένος για το επιστημονικό του έργο παθολόγος-ογκολόγος Διονύσιος Ραζής, ιδρυτικό στέλεχος του Ογκολο...




Έφυγε από τη ζωή ο διεθνώς καταξιωμένος για το επιστημονικό του έργο παθολόγος-ογκολόγος Διονύσιος Ραζής, ιδρυτικό στέλεχος του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Μεταξά».





Ο εκλιπών ήταν απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο σε μερικά από τα πιο φημισμένα Νοσοκομεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επέστρεψε στην Ελλάδα όπου συμμετείχε στην ίδρυση και την οργάνωση του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Μεταξά» και διετέλεσε πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθυντής της πρώτης Παθολογικής – Ογκολογικής Κλινικής στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ ως διευθυντής της Ογκολογικής Κλινικής και δημιούργησε την πρώτη Επιτροπή Δεοντολογίας στην Ελλάδα που έγινε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Επίσης διετέλεσε Πρόεδρος του Επιστημονικού καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου.

Με το επιστημονικό του έργο συνέβαλε καθοριστικά στην κλινική ογκολογική έρευνα.

Η διοίκηση και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στη μνήμη του θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στα «Παιδικά Χωριά SOS».

crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.