Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΦΑΓΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΙΟ...!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΡΩΣΕ ΤΟ ΜΑΧΙΑΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ!

Σε αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο Πακιστανούς μετανάστες ηλικίας 27 και 30 ετών, κατέληξε η μεταξύ τους διαφωνία έπειτα από έν...

Χίος: Αιματηρή σύρραξη μεταξύ Πακιστανών





Σε αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές δύο Πακιστανούς μετανάστες ηλικίας 27 και 30 ετών, κατέληξε η μεταξύ τους διαφωνία έπειτα από έντονη συζήτηση για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους. Οι δύο αλλοδαποί βρίσκονταν προσκεκλημένοι σε σπίτι ομοεθνή τους στην περιοχή των Θυμιανών, όταν έπειτα από διαφωνία ο 27χρονος δράστης τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 30χρονο ομοεθνή του στον θώρακα.




Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, άπαντες νόμιμα διαμένοντες στη χώρα, ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τον 30χρονο στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.

Άμεση υπήρξε και η κινητοποίηση της Αστυνομίας που έσπευσε στο σημείο του συμβάντος με 3 οχήματα και κατάφερε να συλλάβει τον 27χρονο δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή: www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.