Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...!!! ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...!!!

«Θα ήταν λάθος για την Ευρώπη η πλήρης ρήξη των σχέσεών της με την Τουρκία» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Α...

Αντιδρά η Μπακογιάννη με την πλειονότητα των Ευρωπαίων ηγετών για την Τουρκία





«Θα ήταν λάθος για την Ευρώπη η πλήρης ρήξη των σχέσεών της με την Τουρκία» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης Ντόρα Μπακογιάννη αντιδρώντας με την πλειονότητα των Ευρωπαίων ηγετών.




Σε εκδήλωση με θέμα : «Η οικονομική ισχύς της Ελλάδας και ο ρόλος της στα Βαλκάνια» που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι η Ελλάδα οφείλει να πάρει θέση και να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους της, ότι τα επακόλουθα μιας τέτοιας στάσης θα ήταν βλαπτικά, όχι μόνο για την Τουρκία και τους πολίτες της, αλλά μακροπρόθεσμα και για τα συμφέροντα της Ευρώπης.

«Αν η Ελλάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αν θέλει να υποστηρίξει καθαρά το μακροπρόθεσμο εθνικό της συμφέρον, τότε οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να υποστηρίξει σθεναρά ότι το κλείσιμο της πόρτας προς την Τουρκία θα είναι βλαπτικό όχι μόνο για τους Τούρκους πολίτες που επιθυμούν τον εκδημοκρατισμό της χώρας τους.

Θα είναι βλαπτικό και για την ίδια την Ευρώπη», σημείωσε η βουλευτής.

Προέτρεψε επίσης την «Ευρώπη να δει όπως οφείλει, πιο μακριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.