Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ - ΜΑΘΗΤΗΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Μαθητής «χαμηλών τόνων» ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη - Εκκενώθηκαν όλα τα σχολεία στην ευρύτερη περιοχή για προληπτικούς λόγους ...






Μαθητής «χαμηλών τόνων» ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη - Εκκενώθηκαν όλα τα σχολεία στην ευρύτερη περιοχή για προληπτικούς λόγους




Συναγερμός από πυροβολισμούς σε High School στην Ουάσιγκτον σήμανε την Τετάρτη το πρωί (τοπική ώρα), με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και να αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας ολόκληρη περιοχή.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, ένοπλος εισέβαλε και άνοιξε πυρ στις εγκαταστάσεις του Freeman High School στο Ρόκφορντ της περιοχής Spokane, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας άλλα τρία. Φωτογραφές δείχνουν τους νεαρούς μαθητές έντρομους να κρύβονται κάτω από τα θρανία τους, περιμένοντας την επέμβαση των αστυνομικών.



Τα θύματα εντοπίστηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες άνοιξε πυρ ο ένοπλος άνδρας.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των αμερικανικών αρχών, εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλα τα σχολεία της περιοχής, για λόγους ασφαλείας.

Η αστυνομία οργάνωσε μεγάλη επιχείρηση και αφού εντόπισε τον δράστη, προχώρησε στη σύλληψή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μαθητή, ο οποίος χαρακτηριζόταν για το χαμηλό του προφίλ. Η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα να πρόκειται για εκδικητική πράξη λόγω μπούλινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.