Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΣ ΞΕΡΙΖΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ... Η ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Οι λεπτομέρειες από το στυγερό έγκλημα του 30χρονου μοντέλου στο δυτικό Χόλιγουντ, σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς,...





Οι λεπτομέρειες από το στυγερό έγκλημα του 30χρονου μοντέλου στο δυτικό Χόλιγουντ, σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, με πολλά μέσα να το χαρακτηρίζουν ως το πιο άγριο έγκλημα στο Λος Άντζελες.




Έπειτα από μήνες, η νεκροψία ρίχνει φως στα όσα υπέφερε στα χέρια του βασανιστή της και αιμοδιψή δολοφόνου η άτυχη Iana Kasian.

Σύμφωνα με την αυτοψία του ιατροδικαστή, η όμορφη κοπέλα σφαγιάστηκε στην κυριολεξία από τον σύντροφό της ο οποίος, μεταξύ άλλων, της έκοψε το τριχωτό από το κεφάλι της, αφαίρεσε μέρη του προσώπου της και στράγγιξε το αίμα από το άψυχο σώμα της!


Η Kasian βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο δυτικό Χόλιγουντ τον Μάιο του 2016. Για τη δολοφονία της, συνελήφθη ο 36χρονος σύντροφός της Blake Leibel, γόνος εύπορης οικογένειας από τον Καναδά, ο οποίος αν καταδικαστεί αντιμετωπίζει μέχρι και τη θανατική ποινή.



Ο 36χρονος εργαζόταν ως κομίστας και ένα από τα βιβλία του, το «Syndrome» ξεκινά με μια αναδρομή στο παρελθόν ενός σίριαλ κίλερ ο οποίος έκοβε το λαιμό από τα θύματά του και στράγγιζε το αίμα. Μόλις τρεις εβδομάδες πριν το έγκλημα, η 30χρονη είχε φέρει στο κόσμο το πρώτο παιδί του ζευγαριού.

thecaller

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.