Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΕ ΣΥΣΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ... ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΚΑΡΕΪ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΡΠΗ ΑΠ΄ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ!

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τη σχέση του διάσημου ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ και την πρώην συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, ...




Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τη σχέση του διάσημου ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ και την πρώην συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, που αυτοκτόνησε το 2015. Σε σημείωμα που βρέθηκε πρόσφατα, η κοπέλα κατηγορεί τον ηθοποιό πως την «σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες» και πως της «κατέστρεψε τη ζωή».




Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η πρώην φίλη του Τζιμ Κάρεϊ έγραψε το σημείωμα στο iPad της στις 8 Απριλίου 2013. Δεν έχει γίνει ωστόσο, γνωστό, αν το έστειλε ποτέ στον Κάρεϊ προτού αυτοκτονήσει στις 28 Σεπτεμβρίου 2015. Πέθανε μόλις δύο εβδομάδες μετά τα 30α της γενέθλια.

Εκείνη την εποχή, οι δυο τους είχαν χωρίσει, αφότου του ανακοίνωσε πως είχε βγει θετική σε εξετάσεις για έρπη. Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως ποτέ δεν είχε την ασθένεια και πως η ίδια την κόλλησε προτού καν γνωριστούν.



Η Ιρλανδή make-up artist Καθριόνα Γουάιτ.

Το σημείωμα ανακαλύφθηκε από τους δικηγόρους που εργάζονται για λογαριασμό της οικογένειάς της που αναζητούν στοιχεία για να κατηγορήσουν τον Τζιμ Κάρεϊ για το θάνατό της. Λένε πως της έδωσε χάπια για να αυτοκτονήσει τα οποία είχε αγοράσει με πλαστό όνομα και πως της τα έδωσε χωρίς να την προειδοποιήσει.

Το σημείωμα της Γουάιτ, περιγράφει με δικά της λόγια την σχέση του ζευγαριού και το πώς της φερόταν ο ηθοποιός. Όπως αναφέρει:

«Έκανες πολλά καλά πράγματα για μένα αλλά το να είμαι μαζί σου με διάλυσε Τζιμ. Μου έταξες τον Τζέκιλ αλλά τελικά μου έδωσες τον Χάιντ» Η Γουάιτ η οποία ήταν 30 ετών όταν πέθανε, κατηγόρησε τον Κάρεϊ πως την μετέδωσε έρπη και τον παρακάλεσε να προσέχει περισσότερο με τα άλλα κορίτσια.






Ο Τζιμ Κάρεϊ στην κηδεία της πρώην συντρόφου του, Καθρινόνα Γουάιτ.

«Δεν σκέφτηκες ποτέ το στίγμα με το οποίο θα πρέπει να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν ζήτησες ποτέ συγνώμη, δεν ρώτησες ποτέ αν μπορούσες να κάνεις κάτι ή να μου πεις ότι αισθάνεσαι άσχημα γι’ αυτό. Θέλω να προσέχεις όταν είσαι με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου καθώς οι πράξεις σου επηρεάζουν άλλους ανθρώπους».

Η Ιρλανδή make-up artist γράφει επίσης: «Πριν από σένα μπορεί να μην είχα πολλά, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος. Λάτρευα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει, σε γνώρισα, με σύστησες στην κοκαΐνη, τις πόρνες , την ψυχολογική κακοποίηση και τις ασθένειες. Έκανες πολλά καλά πράγματα για μένα, αλλά με διέλυσες ως άτομο, Τζιμ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.