Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ Μ@Λ@ΚΑΣ ΞΕΧΑΣΕ... «ΕΙΜΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΒΑΘΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!

«Σε προοπτική, όταν οι συνθήκες ωριμάσουν, θα είναι ένα ενιαίο πολυτασικό κόμμα. Αυτός είναι ο στόχος» δηλώνει για τον νέο φορέα της...

Καμίνης: Είμαι βαθιά αριστερός, βαθιά φιλελεύθερος και αμετακίνητα δημοκράτης





«Σε προοπτική, όταν οι συνθήκες ωριμάσουν, θα είναι ένα ενιαίο πολυτασικό κόμμα. Αυτός είναι ο στόχος» δηλώνει για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς ο δήμαρχος Αθηναίων




«Αυτή τη στιγμή δημιουργούμε μια μεγάλη ισχυρή παράταξη με πλειοψηφικά χαρακτηριστικά και σαφές προγραμματικό πλαίσιο, δεν δημιουργούμε τη «συμμαχία των προθύμων» του κ. Τσίπρα ή του κ. Μητσοτάκη» απάντησε σε ερώτηση για την πολιτική των συνεργασιών.

«Εμείς θεωρούμε την Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ κόμματα της συντήρησης, που αναπαράγουν διλήμματα εκτός εποχής και εξαντλούνται σε μονομαχίες εντός Βουλής. Το μέλλον δεν τους ανήκει» σημείωσε ο Γιώργος Καμίνης και συγκέντρωσε τα πυρά του στην κυβέρνηση:

«Δυστυχώς, και το εννοώ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου αποδείχθηκε δύναμη συντήρησης, όπου κυριαρχούν η πελατειακή αντίληψη, η περιφρόνηση των θεσμών και ο λαϊκισμός. Αυτά κινούν τα αντανακλαστικά των πολιτών και δημιουργούν χώρο για το σημερινό μας εγχείρημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.