Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ... ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΑΧΤΡΑ: ΕΠΑΘΑΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΛΑ ΑΧΑΪΑΣ

Οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη φωτιά στην Άρλα τις προηγούμενες ημέρες, δεν μπορούσαν να πιστεψουν στα μάτια τους βλέποντας μια...






Οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη φωτιά στην Άρλα τις προηγούμενες ημέρες, δεν μπορούσαν να πιστεψουν στα μάτια τους βλέποντας μια καλλίγραμμη φιγούρα να στέκει δίπλα σε αγροικία της περιοχής. Πλησιάζοντας πιο κοντά διαπίστωσαν πως ήταν μια γυμνή γυναικεία κούκλα.
Δίπλα της ένα σκυλάκι, σαν να το είχε βγάλει βόλτα στην εξοχή και σε αποθήκη του περιφραγμένου οικοπέδου, μια ακόμη κούκλα, αυτή τη φορά.. ελαφρώς ντυμένη.


Ο πυροσβέστης που αντίκρυσε αυτές τις εικόνες μάλιστα, ανάρτησε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δηλώνοντας την έκπληξη, μαζί και την απορία του για το περίεργο αυτό σκιάχτρο, που ο ιδιοκτήτης της αγροικίας επιστράτευσε για να τρομάζει ζώα και πουλιά, ώστε να μείνουν μακρυά από τη σοδειά του.


Αυτή η εικόνα πάντως -μάλλον δεν τρομάζει, τουλάχιστον τους ανθρώπους- προκάλεσε γέλιο στους πυροσβέστες που πάλευαν με τις αναζωπυρώσεις στην ευρύτερη περιοχή της Άρλας.



Γιάννης Πομώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.