Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ATHENS FLYING WEEK: ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, πραγματοποιήθηκε το Σαβ...





Η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week (AFW) Tanagra International Air Show 2017, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 16 & 17/09, για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Αεροπορική Βάση της Τανάγρας επαληθεύοντας τον τίτλο του αρτιότερου ΑIRSHOW της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.






Η επίδειξη ξεκίνησε το Σάββατο, και πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στην Τανάγρα για να παρακολουθήσει τους εντυπωσιακούς ελιγμούς και τα κόλπα των αεροπλάνων που έκοβαν την ανάσα.



Εντυπωσιακή ήταν η επίδειξη των θρυλικών Red Arrows της Βασιλικής Αεροπορίας της Αγγλίας, του ακροβατικού σμήνους Silverstars από την Αίγυπτο, καθώς και των ελληνικών ακροβατικών σμηνών F-16 Zeus και Τ-6 Δαίδαλος.



Ο μικτός σχηματισμός ενός Mirage 2000 και ενός F-16 σε χαμηλή διέλευση-ταχεία άνοδο και εικονική αερομαχία σε χαμηλό ύψος, κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών, που είδαν τα αεροσκάφη να περνούν σε… απόσταση αναπνοής από πάνω τους.




Δείτε εντυπωσιακά Video:



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

thinknews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.