Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ AFD...!!

Η τελευταία δημοσκόπηση έδωσε φτερά στο κόμμα AfD το οποίο λαμβάνει την τρίτη θέση την ώρα που οι Σοσιαλδημοκράτες καταποντίζονται ...







Η τελευταία δημοσκόπηση έδωσε φτερά στο κόμμα AfD το οποίο λαμβάνει την τρίτη θέση την ώρα που οι Σοσιαλδημοκράτες καταποντίζονται στο 20%. Oι γκέι, οι τρανσέξουαλ και οι λεσβίες φαίνεται να είναι με το μέρος του.




Η κυβέρνηση της Μέρκελ τάσσεται υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας... με τους ομοφυλόφιλους, τους τρανσέξουαλ και τις λεσβίες να βρίσκουν καταφύγιο στους ευρωσκεπτικιστές της Γερμανίας, το κόμμα AfD. To γεγονός ότι στην "κεφαλή" του κόμματος βρίσκεται η Αλίς Βάιντελ, μια ανοιχτά ομοφυλόφιλη γυναίκα που μεγαλώνει τα παιδιά με την σύντροφό της, λειτουργεί ως μαγνήτης για την "γκέι" κοινότητα.

Όπως εξηγούν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η 38χρονη οικονομολόγος Αλίς, πρώην τραπεζικός, είναι μέλος της ηγετικής ομάδας ενός κόμματος που υπερασπίζεται την οικογένεια και τα "παραδοσιακά" ζευγάρια, με τον δικό της όμως τρόπο. Για τους γκέι, η Αλίς είναι μία υποψήφια που τους εμπνέει εμπιστοσύνη, αφού καταλαβαίνει απόλυτα τις ανησυχίες τους, καθώς η ίδια τις βιώνει καθημερινά.

Επιπλέον, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα "Die Welt" , η Αλίς υπερασπίζεται ένα κόμμα το οποίο προωθεί ένα πρόγραμμα κατά του Ισλάμ και των μεταναστών. Οι περισσότεροι γκέι στην Γερμανία γυρνούν την πλάτη τους στους ισλαμιστές και τους μετανάστες. Επίσης, το κόμμα της Αλίς προωθεί μέσω του προγράμματός του την πολιτική της υιοθέτησης του συμφώνου συμβίωσης για ομοφυλόφιλους .

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα όπως και η ίδια Άνγκελα Μέρκελ, αν και είχαν ταχθεί κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τελικά υπέκυψαν στις πιέσεις όλων τα κομμάτων της γερμανικής αντιπολίτευσης και το καλοκαίρι υποστήριξαν τον "γάμο για όλους".

"Άλλος ένας λόγος που λαμβάνεται υπόψη από τους γκέι και τις λεσβίες. Πώς να έχουν εμπιστοσύνη σ΄ένα κόμμα που δείχνει ότι είναι κοντά τους ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι;" σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό "Focus". Ο ρόλος της Βάιντελ στον προεκλογικό αγώνα είναι να επαναπατρίσει συντηρητικούς και φιλελεύθερους ψηφοφόρους και να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Η τελευταία δημοσκόπηση έδωσε φτερά στο κόμμα της το οποίο λαμβάνει την τρίτη θέση την ώρα που οι Σοσιαλδημοκράτες καταποντίζονται στο 20%. Oι γκέι, οι τρανσέξουαλ και οι λεσβίες φαίνεται να είναι με το μέρος της. pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.