Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ» ΑΥΤΗ Η «ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ»... ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ....!!! ΜΕ ΣΡΙ-ΛΑΝΚΕΖΑ ΠΡΩΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΣΥΖΕΙ Η ΛΕΣΒΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ AFD, ALICE WEIDER!..

Μπορεί η νίκη της Άνγκελα Μέρκελ να θεωρείται σίγουρη, αλλά το πρόσωπο των γερμανικών εκλογών της Κυριακής είναι μια 38χρονη λεσβία, η ...

weisel wife





Μπορεί η νίκη της Άνγκελα Μέρκελ να θεωρείται σίγουρη, αλλά το πρόσωπο των γερμανικών εκλογών της Κυριακής είναι μια 38χρονη λεσβία, η οποία ηγείται του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), που απειλεί να ανατρέψει τις παραδοσιακές πολιτικές ισορροπίες και να αλλάξει την ευρωπαϊκή της ρότα.




Η Alice Weider, είναι μια κατ΄ εξοχήν κοσμοπολίτισσα οικονομολόγος που έχει εργαστεί στην Goldman Sachs, την Allianz Global Investors, την Bank of China αλλά και τη γερμανική ιντερνετική εταιρεία Rocket Internet. Έχει ζήσει έξι χρόνια στην Κίνα και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Κινέζικα.

Η εικόνα της θα παρέπεμπε περισσότερο σε μια αντισυμβατική νέα Γερμανίδα με οικολογικές ανησυχίες, παρά στην πολιτική της καρριέρα που απογειώνεται από τη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του AfD, το οποίο έχει εκτιναχθεί στις δημοσκοπήσεις, χάρη στην αντιευρωπαϊκή, ακροδεξιά, ρατσιστική του ρητορική.

Πολλά στελέχη μάλιστα εκδήλωσαν ένα υπόστρωμα ομοφοβικού λόγου όταν συζητιόταν η νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων στη Γερμανία, παρόλο που η ίδια η Weidel είναι ανοιχτά δηλωμένη ομοφυλόφιλη και μάλιστα ζει κοντά στα ελβετικά σύνορα με την ελβετίδα σύντροφό της η οποία κατάγεται από τη Σρι Λάνκα και εργάζεται ως παραγωγός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και με την οποία μεγαλώνουν δύο γιους.

Η Weidel ανέλαβε την ηγεσία του AfD τον περασμένο Μάιο από κοινού με τον 76χρονο Alexander Gauland, όταν το κόμμα «έστριψε» ακόμα περισσότερο προς τα δεξιά και απέρριψε τη μετριοπαθή γραμμή που υποστήριζε η προηγούμενη ηγεσία με την Frauke Petry η οποία αποχώρησε.

Κεντρική πολιτική γραμμή της Weidel είναι η οικονομία και κυρίως η έξοδος της Γερμανίας από το ευρώ, την οποία υποστηρίζει θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.