Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ...!! ΕΠΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!

«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς του δικαστηρίου σε 53χρονο που κατηγορείται ότι για εννέα χρόνια εισέπραττε τις συντάξεις του πεθαμένου πατέρ...

Δωδεκάνησα: Εισέπραττε για εννέα χρόνια τη σύνταξη του νεκρού πατέρα του!




«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς του δικαστηρίου σε 53χρονο που κατηγορείται ότι για εννέα χρόνια εισέπραττε τις συντάξεις του πεθαμένου πατέρα του, εισπράττοντας παράνομα το συνολικό ποσό των 153.808 ευρώ.





Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου που εκδίκασε χθες την υπόθεση έκρινε ένοχο τον 53χρονο και του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 10 ετών για την κατηγορία της απάτης κατ’ εξακολούθηση που τον βάραινε.

Ωστόσο το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τους όρους της εμφάνισης του 53χρονου δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Όπως αναφέρεται και στο παραπεμπτικό βούλευμα ο πατέρας απεβίωσε στα μέσα Ιανουαρίου 2002 όμως ο 53χρονος φέρεται να μην προσκόμισε στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ την ληξιαρχική πράξη θανάτου και έτσι τα χρήματα της σύνταξης συνέχιζαν να κατατίθενται κανονικά στο λογαριασμό του θανόντος μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου 2011.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.