Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...!!!

Ο γιατρός του ΑΧΕΠΑ που υποτίθεται πως δίδασκε και στο ΑΠΘ εισέπραξε το ποσό των 238.000 ευρώ από το δημόσιο. Σάλος από τις αποκαλύψε...





Ο γιατρός του ΑΧΕΠΑ που υποτίθεται πως δίδασκε και στο ΑΠΘ εισέπραξε το ποσό των 238.000 ευρώ από το δημόσιο. Σάλος από τις αποκαλύψεις...

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης προτείνεται να παραπεμφθεί ως κατηγορούμενος ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, που φέρεται να απουσίαζε από τη θέση του επί οχτώ χρόνια (!) αλλά εισέπραττε κανονικά το μισθό του.




Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία» η αντιεισαγγελέας εφετών Μαγδαληνή Γαλάταλη προτείνει να παραπεμφθεί σε δίκη ο συγκεκριμένος γιατρός, κατηγορούμενος για απάτη σε βάρος του Δημοσίου καθώς φέρεται ότι δεν εμφανιζόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στα αμφιθέατρα από το 2008 μέχρι το 2016!

Αποκαλύψεις για τον καθηγητή της λούφας

Ο καθηγητής του ΑΠΘ, ο οποίος υπήρξε πολιτευτής του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση εισέπραξε το ποσό των 238.000 ευρώ σε μισθούςχωρίς να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του καθηγητή, όλο το διάστημα της οκταετίας προσέφερε τις υπηρεσίες του σε κλινικές άλλων ευρωπαϊκών χωρών και συγκεκριμένα, της Αυστρίας, της Γερμανίας και της Κύπρου, χωρίς να έχει σχέση η παρουσία του στο εξωτερικό με προγράμματα του Πανεπιστημίου.

Σε βάρος του έχουν γίνει αναφορές εκτός από τους διευθυντές κλινικών, μέχρι και από φοιτητές του, καθώς δεν εμφανιζόταν στα μαθήματα που είχε αναλάβει να διδάξει.

Πηγή: Εφημερίδα Μακεδονία, dailythess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.