Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΛΑΝΣ - ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 73 ΕΤΩΝ Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Έφυγε από τη ζωή μια σπουδαία γυναίκα του του καλλιτεχνικού χώρου και ειδικά του τραγουδιού, χτυπημένη από την επάρατη νόσο. Η θρυ...




Έφυγε από τη ζωή μια σπουδαία γυναίκα του του καλλιτεχνικού χώρου και ειδικά του τραγουδιού, χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Η θρυλική Μπέμπα Μπλανς, άφησε την Πέμπτη την τελευταία της πνοή στην κλινική της Αγίας Ελένης στους Αμπελοκήπους μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.




Η Αγγελική Κωνσταντοπούλου όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έγινε γνωστή με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Μπέμπα Μπλανς γεννήθηκε στην Αθήνα 21 Ιουνίου 1944.

Η Μπέμπα Μπλανς πρωτοεμφανίστηκε στο τραγούδι το 1964, ερμηνεύοντας το τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Καλώς όρισες βρε Γιώργη».

Δυο χρόνια αργότερα, ερμήνευσε τα τραγούδια «Μιας πεντάρας νιάτα» και «Το καράβι» του ίδιου δημιουργού και αυτά τα τραγούδια την καθιέρωσαν ως τραγουδίστρια.

Η Μπέμπα Μπλανς, μεταξύ άλλων κορυφαίων ονομάτων, είχε τραγουδήσει με τη Μαρινέλλα, τον Στράτο Διονυσίου και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Είχε συνεργαστεί με σημαντικούς συνθέτες, όπως ο Γιώργος Μητσάκης, ο Γιάννης Καραμπεσίνης, ο Γιάννης Σπανός και, φυσικά με τον «λατρεμένο» της, όπως τον αποκαλεί, Γιώργο Ζαμπέτα.

(πληροφορίες: gossiptv.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.