Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΑΛΛΟΙ 70 ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ!..

Ανάμεσά τους βρίσκονται 18 παιδιά και ένα βρέφος - Αναχωρούν οι 103 μετανάστες που είχαν φτάσει τις προηγούμενες ημέρες Έφτασαν λίγο...




Ανάμεσά τους βρίσκονται 18 παιδιά και ένα βρέφος - Αναχωρούν οι 103 μετανάστες που είχαν φτάσει τις προηγούμενες ημέρες

Έφτασαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου οι πρώτοι από τους 70 νέους μετανάστες, που επέβαιναν στο ιστιοφόρο, το οποίο βρέθηκε να πλέει ακυβέρνητο και να εκπέμπει σήμα κινδύνου το πρωί της Πέμπτης ανοιχτά της Κρήτης.




Πρόκειται για τη δεύτερη “φουρνιά” μεταναστών που φτάνει στην Κρήτη μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τους 105 μετανάστες, που έφτασαν την περασμένη Τρίτη και φιλοξενούνται μέχρι τώρα σε χώρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες πρόκειται για 70 μετανάστες, ανάμεσα τους 18 παιδιά και ένα βρέφος.


Αναχωρούν οι 103 μετανάστες

Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκαν και όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την τύχη των 103 μεταναστών, οι οποίοι φιλοξενούνται τις τελευταίες ημέρες στο σταθμό των λιμενεργατών στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Όπως προέκυψε μετά την ταυτοποίηση τους και την καταγραφή τους κανείς δεν εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Κρήτη, γι’αυτό και δρομολογούνται πλέον όλες οι διαδικασίες προκειμένου να μεταφερθούν σε κάποιο κέντρο κράτησης στην υπόλοιπη χώρα.

Όλοι, εκτός από τέσσερις μετανάστες, βρίσκονται ήδη στον σταθμό επιβίβασης του λιμανιού, προκειμένου να αναχωρήσουν απόψε με το πλοίο της γραμμής για το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.