Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ... ΑΛΛΑ 70 ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΟΥ PYD

Οι Τούρκοι λύσσαξαν κα γράφουν πρωτοσέλιδα …Συνεχίζουν την Βοήθεια οι ΗΠΑ σε οχήματα και Στρατιωτικό στην «τρομοκρατική» οργάνωση P...







Οι Τούρκοι λύσσαξαν κα γράφουν πρωτοσέλιδα …Συνεχίζουν την Βοήθεια οι ΗΠΑ σε οχήματα και Στρατιωτικό στην «τρομοκρατική» οργάνωση PKK/PYD γράφουν οι Τούρκοι

Από τις αρχές του Ιουνίου 1421 φορτηγά των ΗΠΑ μετέφεραν Εξοπλισμό σε όλα και στρατιωτικών οχημάτων του Αμερικάνικου Στρατού στην «τρομοκρατική «οργάνωση PKK/PYD … «Κρατική τηλεόραση TRT.




Οι ΗΠΑ συνεχίζουν την στρατιωτική υποστήριξη προς το παρακλάδι της (τρομοκρατικής) οργάνωσης PKK στη Συρία, PYD.

Προχθές το βράδυ 70 φορτηγά με στρατιωτική βοήθεια πέρασαν από το συνοικιακό πέρασμα Σιμέλκα του Ιράκ και έφτασαν στην πόλη Χασέκε που είναι υπό τον έλεγχο της «τρομοκρατικής» οργάνωσης PYD.

Το κομβόι έφτασε στην πόλη Χασέκε το οποίο μετέφερε τα στρατιωτικά οχήματα τις πρώτες πρωινές ώρες και έγινε δεκτό με ενθουσιασμό !

Οι βοήθειες στην αρχή πραγματοποιούνταν τις βραδινές ώρες αλλά αυτή τη φορά το κομβόι έφτασε στη συγκεκριμένη πόλη τις πρωινές ώρες.

Ο Εξοπλισμός στις 13, 17 και 21 Αυγούστου έφτασαν τις βραδινές ώρες με 330 φορτηγά στην τρομοκρατική οργάνωση PKK/PYD στην πόλη Χασέκε.

Από τις αρχές του Ιουνίου τα 1421 φορτηγά μετέφεραν τις βοήθειες όπλων και στρατιωτικών οχημάτων των ΗΠΑ στην τρομοκρατική οργάνωση PKK/PYD.

Το κακό για τους Τούρκους είναι ότι όλα τα περάσματα στα σύνορα ελέγχονται απο αντάρτες του PYD και ο Τουρκικός Στρατός δεν μπορεί να πλησιάσει !http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.