Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ... 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ!!! Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ... «ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ»...!!!

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΛΕ...

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών στον Κασιδιάρη για την ομιλία του στον Ασπρόπυργο το 2015





ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ... ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...

«Ο κατηγορούμενος προέτρεψε ευθέως πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να ασκήσουν βία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας» ανέφερε στην αγόρευσή του στο δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας - Τι υποστήριξε ο ίδιος




Για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξης εγκλήματος το οποίο αφορά στην ομιλία του στον Ασπρόπυργο το 2015 κρίθηκε ένοχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, στον οποίο και επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Μάλιστα η ομιλία του είχε ανέβει στη συνέχεια και στο Διαδίκτυο.

«Ο κατηγορούμενος προέτρεψε ευθέως πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να ασκήσουν βία σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας» ανέφερε στην αγόρευσή του στο δικαστήριο ο εισαγγελέας της έδρας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απολογούμενος για την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι επί της ουσίας προέτρεπε τους πολίτες να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους με νόμιμα μέσα. Μάλιστα, σε μία αποστροφή του λόγου του επεσήμανε πως «ο μόνος δρόμος είναι ο νόμιμος δρόμος» επικαλούμενος ακόμα και το Σύνταγμα της Ελλάδας.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατέθεσε κάτοικος της περιοχής του Ασπροπύργου, ο οποίος όπως υποστήριξε δεν είχε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.