Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 67ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΟ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 8ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 67χρονος, ο οποίος κατηγορείτο για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ενός 8χρονου κοριτσιού στ...





Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 67χρονος, ο οποίος κατηγορείτο για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ενός 8χρονου κοριτσιού στο Ηράκλειο Κρήτης.






Σύμφωνα με το cretapost.gr, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου του επέβαλε ποινή κάθειρξης συνολικά 12 ετών για τις κατηγορίες αποπλάνησης κατ’εξακολούθηση και το βιασμού κατ’εξακολούθηση, αλλά με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα, να μην πλησιάζει την ανήλικη και την οικογένεια της, να μην επιστρέψει στην περιοχή, όπου διέμενε και να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι δεν αποδέχεται τις κατηγορίες, καθώς ουδέποτε είχε αγγίξει το 8χρονο κορίτσι και ότι η ζωή του έχει πλέον καταστραφεί.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον Μάρτιο του 2013, όταν οι γονείς της μικρής κατήγγειλαν στην αστυνομία τα όσα τους είχε διηγηθεί η κόρη τους, επιστρέφοντας από το σπίτι του 67χρονου γείτονά τους, όπου είχε πάει για να παίξει με το εγγόνι του.

Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.