Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΤΡΑΜΠ: ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ 600.000 ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!..

Σύμφωνα με το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης, προβλεπόταν προστασία για όσους ήταν ανήλικοι και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ...






Σύμφωνα με το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης, προβλεπόταν προστασία για όσους ήταν ανήλικοι και είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται ότι θα ανακοινώσει, πιθανόν ακόμη και αύριο Παρασκευή, την απόφασή του να τερματιστεί η ισχύς ενός προγράμματος της εποχής του Μπαράκ Ομπάμα το οποίο προστατεύει σχεδόν 600.000 μετανάστες οι οποίοι είχαν εισέλθει παράτυπα στη χώρα όταν ακόμη ήσαν ανήλικοι «όπως ισχύει σήμερα», μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News επικαλούμενο ένα ανώτερο στέλεχος της κυβέρνησής του.



Ο Τραμπ είχε υποσχεθεί κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ότι θα ακύρωνε όλα τα εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του για τη μετανάστευση, συμπεριλαμβανομένου του διατάγματος για την μη απέλαση μεταναστών που έφθασαν στις ΗΠΑ όταν ακόμη ήσαν ανήλικοι (Deferred Action for Childhood Arrivals, ή DACA).

Σύμφωνα με έναν ανώτερο αμερικανό κυβερνητικό αξιωματούχο ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, ο Τραμπ τείνει στο να τερματίσει την ισχύ του προγράμματος αυτού για όλες τις νέες αφίξεις αλλά απλώς να αφήσει όσους ωφελούνται από αυτό να παραμείνουν στη χώρα μέχρι να τερματιστεί η (διετής συνήθως) διάρκεια των αδειών παραμονής και εργασίας που τους έχουν δοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.