Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΥΛΙΑ «ΦΙΛΟΖΩΗΣ» ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ 56ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δαγκωματιές σε όλο του το σώμα - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια των τριών σκυλιών Σε νοσοκομείο της Π...




Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με δαγκωματιές σε όλο του το σώμα - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια των τριών σκυλιών

Σε νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται σε κακή κατάσταση ένας 56χρονος, ο οποίος είδε το χάρο με τα μάτια του το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν του επιτέθηκαν τα τρία σκυλιά μιας 40χρονης Αλβανίδας και άρχισαν να τον δαγκώνουν σε διάφορα σημεία του σώματός του.






Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Γ΄ αστυνομικό τμήμα Πατρών, τα σκυλιά βγήκαν από το περιφραγμένο οικόπεδο της ιδιοκτήτριάς τους, όρμησαν κατά πάνω στον άτυχο άνδρα που εκείνη την στιγμή περνούσε τυχαία και τον δάγκωσαν αλλεπάλληλες φορές στα πόδια, τα χέρια και σε άλλα σημεία.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο 56χρονος έδωσε κατάθεση εξηγώντας τι συνέβη και η ιδιοκτήτρια των τριών σκύλων συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της Άμεσης Δράσης. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών της άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την φροντίδα οικόσιτων ζώων και αναμένεται να αποφασίσει για την τύχη των σκυλιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.