Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ... ΕΣΚΑΣΑΝ 5 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ECSTASY ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ 18ΧΡΟΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ!

Η Ρεμπέκα Μπροκ είχε βρεθεί νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο ισπανικό θέρετρο τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά από ξέφρενο πάρτι για τα ...





Η Ρεμπέκα Μπροκ είχε βρεθεί νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο ισπανικό θέρετρο τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά από ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια δύο φίλων της




Μία ανατριχιαστική υπόθεση εκτυλίχθηκε πριν από δύο χρόνια στην Ίμπιζα της Ισπανίας, με θύμα μία 18χρονη Βρετανίδα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος, όταν έσκασαν πέντε σακούλες με χάπια ecstasy μέσα στο στομάχι της.

Η Ρεμπέκα Μπροκ είχε βρεθεί νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο ισπανικό θέρετρο τον Σεπτέμβριο του 2015, μετά από ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια δύο φίλων της.

Η ισπανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το θάνατο της νεαρής φοιτήτριας νομικής, μετά από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν διπλάσια από την θανατηφόρα δόση ecstasy στο αίμα της.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας τόνισε ότι η κόρη της μπορεί να εξαναγκάστηκε να καταπιεί τα χάπια.

«Είχε δοκιμάσει κοκαΐνη με ανθρώπους που γνώριζε. Είχε πει, όμως, στην αδελφή της ότι δεν της άρεσε και ότι δεν είχε λόγο να ανησυχεί. Ήταν πολύ ξεκάθαρη για το τι έβαζε στο σώμα της και τι όχι», τόνισε η μητέρα. «Ο ιατροδικαστής είπε ότι εξερράγη σακούλα στην κοιλιά της», πρόσθεσε.

Οπως είπε και ο τοξικολόγος δρ. Στίβεν Μόρλεϊ η τοξικότητα των ουσιών ήταν η πιο πιθανή αιτία θανάτου. Η ιατροδικαστής του Νότιγχαμσαϊρ, επίσης, υπογράμμισε ότι υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατό της.




«Το πώς αυτές οι σακούλες βρέθηκαν στο στομάχι της δεν θα μάθουμε ποτέ. Σε αυτό το ταξίδι στην Ίμπιζα κανείς δεν είδε την Μπέκι να παίρνει ναρκωτικά εκείνη την ώρα. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να δώσει μία εξήγηση για το πώς συνέβη αυτό», σημείωσε.

Στο πόρισμά της έδωσε ως αιτία θανάτου τη δηλητηρίαση από τα φάρμακα, ωστόσο τόνισε ότι ήταν αδύνατο να πει πώς τα κατάπιε. «Δεν βρήκα κάποια άλλη ουσία στο σώμα της που να έχει συμβάλει στο θάνατό της», τόνισε.

«Διαπίστωσα ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ πέρα από μία μέτρια ποσότητα. Δεν υπήρχε, επίσης,  ένδειξη οποιασδήποτε μορφής βίας. Δεν είμαι σε θέση να πώ πώς κατάπιε αυτό το πακέτο ή τα πακέτα. Πώς βρέθηκαν στο στομάχι της δεν θα το μάθουμε ποτέ. Είναι σαν να αρρώστησε και λίγη ώρα μετά να πέθανε», είπε η ιατροδικαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.