Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Ο ΨΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 42 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ «ΚΕΝ»

Πριν τις πλαστικές ο 34χρονος Ροντρίγκο Άλβες δεν θύμιζε σε τίποτα το έτερον ήμισυ της «Μπάρμπι», τον «Κεν»! Η απόφασή του Ροντρίγκο ...




Πριν τις πλαστικές ο 34χρονος Ροντρίγκο Άλβες δεν θύμιζε σε τίποτα το έτερον ήμισυ της «Μπάρμπι», τον «Κεν»!
Η απόφασή του Ροντρίγκο Άλβες να μοιάσει στον γνωστό σε όλους μας κούκλο «Κεν», του έφερε τελικά και μπλεξίματα με το νόμο. Εκτός του ότι δαπάνησε (μέχρι σήμερα) 400.000 ευρώ για να... βελτιώσει την εικόνα του, αυτή η μεταμόρφωση τού έφερε δυσκολίες στις μετακινήσεις.



Σε ένα πρόσφατο ταξίδι του στο Ντουμπάι για τα εγκαίνια ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, οι υπεύθυνοι στον έλεγχο διαβατηρίων προσπαθούν για περισσότερες από τρεις ώρες να βρουν κάποια ομοιότητα μεταξύ του ανθρώπου που βρισκόταν μπροστά τους και του εικονιζόμενου στο διαβατήριο.
Ο Άλβες, που κατάγεται από την Βραζιλία, αλλά ζει μόνιμα στο Λονδίνο, δήλωσε πως είναι συνηθισμένος να τίθεται υπό κράτηση στα αεροδρόμια, αφού ταξιδεύει συχνά και πάντα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
Στο Ντουμπάι, απλά περίμενε χαλαρός σε μία άκρη μέχρι η αστυνομία ανακαλύψει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος με την φωτογραφία στο διαβατήριο.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.