Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 41ΧΡΟΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη βρέθηκε νωρίς το πρωί, μέσα στο διαμέρισμα όπου μένει με τη μητέρα του, ένας ι...





Με τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και την πλάτη βρέθηκε νωρίς το πρωί, μέσα στο διαμέρισμα όπου μένει με τη μητέρα του, ένας ιδιωτικός υπάλληλος 41 ετών. Το έγκλημα
αποκαλύφθηκε, όταν στενό συγγενικό του πρόσωπο πήγε στο διαμέρισμα τής οδού Κύπρου στο Περιστέρι, να δει τί συμβαίνει, καθώς εδώ και δύο ημέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.





Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα έχει και κάποια τραύματα στο χέρι του, πιθανότατα αμυντικά, στην προσπάθειά του να αποφύγει τα χτυπήματα.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι το θύμα ουδέποτε είχε απασχολήσει τις αρχές, εργαζόταν στις κεντρικές αποθήκες μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ και έμενε με τη μητέρα του, μιας και ο πατέρας του έχει φύγει από τη ζωή. Η μητέρα απουσίαζε στο εξοχικό τους και εκείνη ζήτησε από την αδερφή του θύματος, που δεν κατοικεί μαζί τους να πάει στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου.

Όταν οι αστυνομικοί από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών πήγαν στο σημείο, είδαν ότι το σπίτι έχει ερευνηθεί, αλλά δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής να αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως ληστεία μετά φόνου, αν και αφήνουν ανοικτά όλα τα ενδοχόμενο, καθώς η έρευνά τους είναι σε πολύ αρχικό στάδιο.

Μανώλης Ασαριώτης

http://www.bloko.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.