Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ 3ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ» ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟ

Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, όπου ένα αγο...





Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, όπου ένα αγοράκι ηλικίας περίπου 3 ετών έπεσε μέσα σε βόθρο και πνίγηκε.

«Χάθηκε ένα παιδί», δηλώνει συγκλονισμένος ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, τονίζοντας πως είναι στη διάθεση της Αστυνομίας. Εν τω μεταξύ, για το περιστατικό η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις.





«Αυτά που λένε "η κακιά στιγμή" και πράσσειν άλογα, δεν ισχύει. Χάθηκε ένα παιδί», λέει ο κ. Γιαννόπουλος στο Newpost και προσθέτει:

«Το κακό έγινε στον χώρο τροφοδοσίας του κεντρικού βόθρου. Εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο τεχνικός για τον καθαρισμό του βόθρου. Είχαν ανοίξει τον χώρο για να καθαρίσουν τα λύματα και την ώρα που έβαζαν τα παιδιά στην τραπεζαρία, ο μικρός ξέφυγε προς αυτόν τον χώρο. Τον κυνήγησαν, αλλά δεν τον πρόλαβαν».

«Είμαι στη διάθεση της αστυνομίας για ό,τι χρειαστεί. Δηλώνω όμως ότι εγώ είμαι υπεύθυνος του "Χαμόγελου"», επισημαίνει ο κ. Γιαννόπουλος.

Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα έγιναν σήμερα το πρωί, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το άτυχο αγοράκι, που φιλοξενούταν στις εγκαταστάσεις του οργανισμού, έπεσε μέσα στον βόθρο, όπου πιθανόν εκτελούνταν εργασίες.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής.

Ο πυροσβέστης που απεγκλώβισε το άτυχο παιδί δεν χρησιμοποίησε αναπνευστική συσκευή, καθώς ήταν δύσκολη η πρόσβαση στο σημείο που βρισκόταν ο τρίχρονος, λόγω στενότητας του χώρου, όμως κατάφερε γρήγορα να τον ανασύρει, δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του.



Στη συνέχεια, ασθενοφόρο παρέλαβε το παιδί, το οποίο το διακόμισε στο νοσοκομείο.




Οπως δήλωσε στο Newpost , ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου, το παιδάκι όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για περισσότερο από μισή ώρα, για να το επαναφέρουν στη ζωή, ήταν όμως ήδη αργά.

Το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Newpost , ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ο οποίος μετέβη στην Αρχαία Κόρινθο με κλιμάκιο, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννόπουλος πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη με τους Κοινωνικούς Λειτουργούς, προκειμένου να διευκρινίσουν πώς ακριβώς ο τρίχρονος διέφυγε της προσοχής του προσωπικού.

Όπως έγινε γνωστό, το τρίχρονο αγοράκι με εισαγγελική εντολή είχε αποσπαστεί από τους οικείους του και είχε μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του οργανισμού, όπου και φιλοξενούταν από τον Μάρτιο του 2017.

Πέντε συλλήψεις για τον θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του τρίχρονου.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του βυτιοφόρου και ο βοηθός του, οι δύο συνοδοί του παιδιού και η διευθύντρια του κέντρου στην Αρχαία Κόρινθο.

Πηγή βίντεο και φωτό: www.korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.