Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ 3ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ» - ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΜΗ - ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα του μικρού Νίκου που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε φρεάτιο σε ένα από τα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» ζήτησε να δοθούν...




Η μητέρα του μικρού Νίκου που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε φρεάτιο σε ένα από τα σπίτια του «Χαμόγελου του Παιδιού» ζήτησε να δοθούν εξηγήσεις για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού.
«Αποφάσισα να τα βάλω για να ζήσουν τα παιδιά μου, όχι να πεθάνουν. Όμως αυτοί μου τα σκότωσαν τα παιδιά μου», δήλωσε στον Alpha. Όπως λέει η μητέρα πέντε παιδιών, αναγκάστηκε λόγω κοινωνικών συνθηκών να επιτρέψει τη φιλοξενία των παιδιών της στον οργανισμό.




«Δεν είχα το ψωμί τους. Μου έλειπαν πάρα πολλά και δεν μπορούσα να τα ζήσω. Ήταν στα χέρια τους, όχι στα δικά μου χέρια», σημειώνει.

Η οικογένεια ζητά από τις αρχές να επιστρέψουν στο σπίτι και τα δύο άλλα παιδιά που φιλοξενούνται σε δομές του οργανισμού.

Ο εισαγγελέας Κορίνθου, μαζί με τον διοικητή της ασφάλειας έκαναν το πρωί αυτοψία στο φρεάτιο και πήρε νέες καταθέσεις.

«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για "Το Χαμόγελο του Παιδιού" που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου. Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι», ανέφερε σε δήλωσή του μετά την τραγωδία το «Χαμόγελο του Παιδιού».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.