Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΓΕΝΝΑΓΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΑ... ΗΛΙΘΙΑ ΕΤΩΝ 30 ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΑ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Έντεκα ημέρες στην Ευρώπη αποφάσισε να περάσει μια 30χρονη από την Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών. Παρέλειψε να κάνει όμως κάτι; Άφησε π...




Έντεκα ημέρες στην Ευρώπη αποφάσισε να περάσει μια 30χρονη από την Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών. Παρέλειψε να κάνει όμως κάτι; Άφησε πίσω της τα 4 παιδιά της χωρίς κανέναν να τα προσέχει.





Η 30χρονη Έριν Λι Μακί, ταξίδεψε πάνω από 4.500 μίλια από το σπίτι της στο Τζόνστον για να πάει στη Γερμανία. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν σκόπευε να επιστρέψει πριν από την 1η Οκτωβρίου.

Ωστόσο, οι αρχές την διέταξαν να επιστρέψει πολύ νωρίτερα – όταν διαπίστωσαν πως είχε αφήσει μόνα τα τέσσερα παιδιά της.


«Δεν έχω ξανακούσει παρόμοιο περιστατικό» δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής. «Έχουμε συναντήσει στο παρελθόν καταστάσεις όπου οι γονείς πηγαίνουν στους γείτονες, ή βγαίνουν έξω για να διασκεδάσουν, προφανώς όμως, η έξοδος από την χώρα είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Το ότι ένας γονέας εγκαταλείπει τη χώρα και αφήνει μόνα τους τα παιδιά, δεν το έχω ακούσει ποτέ ξανά».

Οι αρχές δήλωσαν πως η Μακί, που συνελήφθη την Πέμπτη, εγκατέλειψε τις ΗΠΑ στις 20 Σεπτεμβρίου, χωρίς να φροντίσει να βρει κάποιον για την φύλαξη των παιδιών, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονται από 6 έως 12 ετών.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.