Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 26 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 8,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ... ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ - ΤΣΟΥΝΑΜΙ 70 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι, εκ των οποίων δύο παιδιά, σκοτώθηκαν από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 8,2 βαθμών που σημειώθηκε στο νότιο ...

Φονικός σεισμός 8,2 Ρίχτερ «ισοπέδωσε» το Μεξικό: Τουλάχιστον 26 νεκροί - (Pics+Vids)






Τουλάχιστον 26 άνθρωποι, εκ των οποίων δύο παιδιά, σκοτώθηκαν από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 8,2 βαθμών που σημειώθηκε στο νότιο Μεξικό τη νύκτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS), ενώ καταγράφηκε και τσουνάμι με το μέγιστο ύψος των κυμάτων να φτάνει το 0,7 του μέτρου.




Το μέγεθος του σεισμού υπολογίσθηκε στους 8,1 βαθμούς από το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS. Ο μεξικανός πρόεδρος Ενρίκε Πένια Νιέτο δήλωσε πως ο σεισμός είχε μέγεθος 8,2 βαθμούς, ενώ οι μεξικανικές αρχές είχαν αρχικά ανακοινώσει πως ήταν μεγέθους 8,4 βαθμών.

Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι την πρωτεύουσα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων από το επίκεντρό του και εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν πανικόβλητοι στους δρόμους όταν ήχησε ο συναγερμός για σεισμό, που σημαίνει επικείμενη δόνηση.

Δείτε τα βίντεο





newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.