Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

26 ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1880

Το 1880 η εταιρία τσιγάρων Gallaher είχε υιοθετήσει έναν έξυπνο τρόπο για να προσεγγίσει πελάτες. Ενσωμάτωνε στο πακέτο της κι ένα “κό...




Το 1880 η εταιρία τσιγάρων Gallaher είχε υιοθετήσει έναν έξυπνο τρόπο για να προσεγγίσει πελάτες. Ενσωμάτωνε στο πακέτο της κι ένα “κόλπο” για να λύνονται καθημερινοί μπελάδες.

Και μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, αλλά τα μυστικά που μοιράζονταν τότε με τους πελάτες της, είναι διαχρονικά! Θα σας φανούν πολύ χρήσιμα!

1. Πως να δέσετε σωστά έναν επίδεσμο.



Ακουμπήστε το πόδι σας ψηλά, πάνω σε μια καθαρή πετσέτα. Ξεκινήστε να τυλίγετε τον επίδεσμο πρώτα από πάνω, γύρω κι ύστερα πίσω από το πόδι, σπειροειδώς. Στο τέλος, στερεώστε τον επίδεσμο ακριβώς κάτω από τον αστράγαλο.




2. Αντισταθμίστε τη διαφορά στα παπούτσια σας.



Αν νιώθετε πως τα παπούτσια σας δεν είναι όμοια, μπορείτε να κάνετε ένα κόλπο για να περπατάτε άνετα. Κόψτε ένα κομμάτι βελούδο κι εφαρμόστε το πίσω στη φτέρνα με προσοχή. Μπορείτε να το κολλήσετε κιόλας με μια ισχυρή κόλλα. Έτσι θα αντισταθμίσετε τις μικρές διαφορές που μπορεί να έχουν τα παπούτσια σας μεταξύ τους.

3. Αυξήστε τη δύναμη των πνευμόνων σας.



Ισιώστε το κορμί σας και τεντώστε το κεφάλι σας προς τα πίσω. Εισπνεύστε βαθιά, μέχρι οι πνεύμονες να διογκωθούν πλήρως και εκπνεύστε. Επαναλάβετε την άσκηση πρωί και βράδυ.




4. Πως θα καταλάβετε τον καιρό.



Ρίξτε μια ματιά στον πρωινό ουρανό. Αν υπάρχει σύννεφο στον ορίζοντα, παρακολουθήστε την πορεία του. Αν αυτό σταδιακά μεγαλώνει, τότε σίγουρα θα βρέξει. Αν όχι, τότε δεν έχετε να ανησυχείτε για κακοκαιρία.

5. Πως να στερεώσετε ένα καπάκι κατσαρόλας.



Στερεώστε ένα μανταλάκι στην κατσαρόλα κι αφήστε το καπάκι της να ακουμπήσει εκεί πάνω. Έτσι θα την έχετε όσο ανοιχτή επιθυμείτε!

6. Πως θα ανάψετε φωτιά χωρίς ξύλα!



Ένα καλό προσάναμμα για τη φωτιά σας είναι φύλλα χαρτιού, τα οποία θα τα έχετε στρίψει όπως δείχνει και η φωτογραφία.

7. Εμποδίστε τα γυαλιά σας να θολώσουν.



Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να θολώνουν τα γυαλιά οράσεως. Αν, όμως, τα σαπουνίζετε καθημερινά με σαπούνι, ένα λεπτό, αόρατο φιλμ σαπουνιού μένει στην επιφάνεια τους και τα προστατεύει από το να θολώσουν!




8. Πως θα γλιτώσετε τις μύγες.



Ρίξτε λίγο βόρακα στο καλάθι των αχρήστων σας. Έτσι θα γλιτώσετε τις ενοχλητικές μύγες.

9. Πως θα προσανατολιστείτε, κρατώντας μόνο ένα ρολόι.



Στρέψτε το χέρι με το ρολόι προς τον ήλιο. Τοποθετήστε σταυρωτά ένα χορταράκι ή ένα σύρμα μεταξύ της ώρας που δείχνει το ρολόι σας και του “12” που έχει ευθυγραμμιστεί με τον ήλιο. Εκεί που κάνει γωνία, είναι ο νότος.

10. Θεραπεύστε το διάστρεμμα.



Κρατήστε το πόδι σας ψηλά και δεμένο με έναν νωπό επίδεσμο. Για να τον κρατήσετε μάλιστα βρεγμένο, χωρίς να χρειαστεί να τον αλλάζετε κάθε τόσο, βουτήξτε τη μία του άκρη σε μια κανάτα με νερό.

11. Πως θα κουβαλήσετε μια βαριά κανάτα.



Ο σωστός τρόπος να κρατήσετε μια βαριά κανάτα, είναι να την έχετε κατακόρυφα. Έτσι το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα και δεν κινδυνεύετε να χυθεί το περιεχόμενό του.

12. Πως θα βγάλετε μακριά καρφιά.





Πολλές φορές είναι δύσκολο να αφαιρέσετε μεγάλα καρφιά από το ξύλο. Στην περίπτωση αυτή, οφείλετε να εφαρμόσετε το χρυσό κανόνα της μηχανικής. Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε απευθείας το καρφί. Χρησιμοποιήστε ως βάση ένα κομμάτι ξύλου, αυξάνοντας έτσι την απόσταση μεταξύ εργαλείου και καρφιού και τραβήξτε. Θα βγει ευκολότερα!




13. Πως θα ανιχνεύσετε μια διαρροή αερίου.



Αλείψτε το σωλήνα του αερίου με σαπούνι. Αν εμφανιστούν φυσαλίδες, σημαίνει ότι έχετε διαρροή.

14. Πως να παγώσετε το κρασί, χωρίς πάγο....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.