Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΖΩ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ» ΗΜΕΡΑ ΣΠΑΡΑΓΜΟΥ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ» ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τον θάνατο του μικρού Νίκου, που έχασε τη ζωή του σήμερα Τρίτη, ότ...






Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τον θάνατο του μικρού Νίκου, που έχασε τη ζωή του σήμερα Τρίτη, όταν έπεσε σε φρεάτιο.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο οργανισμός έκανε την εξής δήλωση:





«Ημέρα σπαραγμού η σημερινή για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που έχασε από την οικογένειά του τον Νίκο 2,5 ετών, ο οποίος μεγάλωνε στο σπίτι της Αρχαίας Κορίνθου.

»Ο Νίκος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εκκένωσης φρεατίου και διενεργούνται έρευνες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Χαμόγελου είμαστε συντετριμμένοι».

Γιαννόπουλος: Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου.
Στην τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού στην Κόρινθο αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος.

Το μικρό αγόρι ανασύρθηκε από άντρες της Πυροσβεστικής χωρίς τις αισθήσεις του και το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιαννόπουλος επεσήμανε ότι ζει μια φρίκη και ότι είναι σαν να χάνει για δεύτερη παιδί ένα παιδί του.





Ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε: «Ζω μια φρίκη. Είναι σαν να χάνεται για δεύτερη φορά ένα παιδί μου».

Περιγράφοντας όσα έγιναν το πρωί και πώς το μικρό παιδάκι βρέθηκε μέσα στο βόθρο, είπε ότι στο σημείο γίνονταν καθαρισμός του βόθρου.

Αναφερόμενος στις περιγραφές που έχει είπε πως τα παιδιά ήταν στην τραπεζαρία για να προφυλαχθούν από το άδειασμα του βόθρου.

Ωστόσο το μικρό παιδί ξέφυγε από την προσοχή και έπεσε στο βόθρο.

Υπογράμμισε ότι το παιδί ζούσε ένα διάστημα μηνών στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου.

Τόνισε ότι το παιδί «από κάποιο περιβάλλον το αφαίρεσε ο Εισαγγελέας για να γλιτώσει».

Το πώς ένα παιδί 2,5 ετών «ξέφυγε από την προσοχή» είναι προφανώς το επόμενο που πρέπει να διερευνήσει ο Εισαγγελέας, τονίζει το TRIBUNE με τη σειρά του.

tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.