Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ...!!

Η Τουρκική Εθνοσυνέλευση θα συγκληθεί εκτάκτως το Σάββατο με θέμα το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του ιρακινού Κουρδιστάν στο βό...







Η Τουρκική Εθνοσυνέλευση θα συγκληθεί εκτάκτως το Σάββατο με θέμα το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία του ιρακινού Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ.

Κατά τη συνεδρίασή της αναμένεται να αποφασισθεί η παράταση της διάρκειας της εξουσιοδότησης της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης προς την κυβέρνηση προκειμένου να δύναται να προχωρήσει σε τυχόν στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός συνόρων.




Δηλαδή, με άλλα λόγια, η Τουρκική Εθνοσυνέλευση θα συγκληθεί για να αποφασίσει εισβολή στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του CNN Türk, o Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του AKP, Μουσταφά Ελιτάς, ανακοίνωσε, μέσω του λογαριασμού του στο Twıtter, ότι η έκτακτη σύσκεψη της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ώρα 16.00.

Μια τουρκική εισβολή στο βόρειο Ιράκ, στα εδάφη του ιρακινού Κουρδιστάν, με στόχο να καταπνίξει την κήρυξη ανεξαρτησίας των Κούρδων του Ιράκ, είναι μια ενέργεια που οπωσδήποτε θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.

Διεθνείς αναλυτές δεν αποκλείουν ότι μια τέτοια πολεμική ενέργεια μπορεί να προκαλέσει μέχρι και γενικευμένη παγκόσμια ανάφλεξη.

Να σημειωθεί ότι οι Κούρδοι έχουν στο πλευρό τους, όπως φαίνεται, το Ισραήλ. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με επίσημη ανακοίνωσή του δήλωσε την υποστήριξή του στο δημοψήφισμα και στην ανεξαρτησία του ιρακινού Κουρδιστάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.