Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ... ΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ - ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 251 ΓΝΑ!

Νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας - Με βάση τα αποτελέσματα της εξέτασης οι γιατροί θα αποφασίσουν αν ο πρόεδρος της Βο...




Νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας - Με βάση τα αποτελέσματα της εξέτασης οι γιατροί θα αποφασίσουν αν ο πρόεδρος της Βουλής θα υποβληθεί σε αγγειοπλαστική

Σε στεφανιογραφία υποβάλλεται ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.





Όπως αποκάλυψε το protothema.gr, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου δέχεται τη φροντίδα των γιατρών.

Από το γραφείο του προέδρου της Βουλής επιβεβαίωσαν ότι ο Νίκος Βούτσης εισήχθη στο νοσοκομείο τονίζοντας ότι η εισαγωγή του στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ήταν προγραμματισμένη. Οι ίδιοι συνεργάτες του κ. Βούτση ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα χρειαστεί να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

Όπως έλεγαν ενημερωμένες πηγές, ο πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Αναλόγως των αποτελεσμάτων της εξέτασης οι θεράποντες ιατροί θα κρίνουν εάν ο Νίκος Βούτσης πρέπει να υποβληθεί σε αγγειοπλαστική.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.