Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ 25 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ 5 ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΕ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ...

Το πτώμα ενός παιδιού 5 ετών βρέθηκε στο Έρντεμλι του νομού Μερσίνας. Αποκαλύφθηκε ως το σώμα του έφερε πολλές μαχαιριές. Ο Μο...





Το πτώμα ενός παιδιού 5 ετών βρέθηκε στο Έρντεμλι του νομού Μερσίνας. Αποκαλύφθηκε ως το σώμα του έφερε πολλές μαχαιριές.




Ο Μουχάμεντ Χατζντερβίς που πουλάει νερά και είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας του που πριν από 3 χρόνια έφυγε από τον εμφύλιο στην Συρία, χτες το βράδυ δεν γύρισε σπίτι του. Τότε η μητέρα του η Ράνια Χατζντερβίς μαζί με άλλους συγγενείς βγήκαν να το ψάξουν. Αλλά καθώς η νύχτα προχωρούσε και η οικογένεια των Σύριων δεν είχε κάποια είδηση για το παιδί τους, ενημερώθηκε το Α.Τ. του Κιζκαλεσί για την εξαφάνιση του.

Βρέθηκε στα ντους

Πρωινές ώρες εργαζόμενος σε μια επιχείρηση στην παραλία του Κιζκαλεσί, όταν πήγε να καθαρίσει τα ντους, βρήκε το πτώμα του μικρού παιδιού. Εκείνη την στιγμή μέλη της οικογένειας που ερευνούσαν στην παραλία, μόλις έμαθαν το πικρό νέο έτρεξαν προς τα εκεί. Η γιαγιά του η Εμινέ Χατζντερβίς έπαθε σοκ όταν είδε μέσα στα αίματα το πτώμα του παιδιού, το πήρε στην αγκαλιά της και το μετέφερε 200 μέτρα παραπέρα σε σημείο αστυνομικού ελέγχου που ήταν εκεί. Μέλη της οικογένειας πνίγηκαν στα δάκρυα, έπαθαν νευρική κρίση και μετά βίας τους ηρέμησαν οι αστυνομικοί.





Ομάδα που ερεύνησε εντόπισε πως πρόκειται για δολοφονία και ερεύνησε εκεί γύρω για στοιχεία. Στο σημείο έφτασε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, στο πτώμα του παιδιού εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός μαχαιριών , ενώ η σορός του στάλθηκε για ιατροδικαστική στο νοσοκομείο του Έρντεμλι. Διεξάγεται έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

https://www.cnnturk.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.