Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

21 ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ... ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΡΑΝΕ...

Φονικά αποδείχθηκαν τα 7,1 Ρίχτερ που συγκλόνισαν την Τρίτη το κεντρικό Μεξικό καθώς ο αριθμός των νεκρών συνεχώς αυξάνεται με τον ...

Εκατόμβη νεκρών στο Μεξικό από τον σεισμό των 7,1 Ρίχτερ - Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ




Φονικά αποδείχθηκαν τα 7,1 Ρίχτερ που συγκλόνισαν την Τρίτη το κεντρικό Μεξικό καθώς ο αριθμός των νεκρών συνεχώς αυξάνεται με τον τελευταίο απολογισμό σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας της χώρας να κάνει λόγο για 216 θύματα (νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως οι νεκροί είναι 248), καθώς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμών στα δεκάδες κτήρια που έχουν καταρρεύσει.




Περισσότερα από 200 σχολεία έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ενώ 15 έχουν καταρρεύσει. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και 21 παιδιά, μαθητές ενός δημοτικού σχολείου που κατέρρευσε στην Πόλη του Μεξικού. Εκτός από τα παιδιά, από τα συντρίμμια του τετραώροφου σχολείου Enrique Rebasmen, ανασύρθηκαν νεκροί και τέσσερις ενήλικες. Την ίδια ώρα 11 άλλοι μαθητές διασώθηκαν, ενώ γίνεται λόγος για τουλάχιστον 28 αγνοούμενους μόνο στο σχολικό αυτό κτήριο που δεν υπάρχει πια.

Εκτός από το σχολείο, ανάμεσα στα κτίρια που κατέρρευσαν στην πρωτεύουσα είναι πολυκατοικίες, ένα εργοστάσιο κι ένα σούπερ μάρκετ. Η ακριβή συνοικία Ρόμα ήταν ανάμεσα σε εκείνες που δέχθηκαν βαρύ πλήγμα: μια εξαώροφη πολυκατοικία ήταν ανάμεσα στα κτίρια που μετατράπηκαν σε σωρούς από συντρίμμια.

Κομμένο στα δύο και το στάδιο Αζτέκα που βρίσκεται στην Πόλη του Μεξικού και στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί δύο τελικοί Μουντιάλ
Ο καταστροφικός σεισμός στο Μεξικό έκοψε στα δύο το στάδιο Αζτέκα - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.