Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΕ ΕΜΜΗΝΟ ΡΥΣΗ ΣΤΑ 2, ΣΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΑ 5! Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΔΙΕΓΝΩΣΘΗ ΜΕ «ΠΡΩΙΜΗ ΗΒΗ» ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ!

Τον Σεπτέμβριο του 1933 μια φτωχή οικογένεια ανθρακωρύχων που ζούσε σε ένα απομακρυσμένο χωριό στο Περού έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκ...




Τον Σεπτέμβριο του 1933 μια φτωχή οικογένεια ανθρακωρύχων που ζούσε σε ένα απομακρυσμένο χωριό στο Περού έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, την Λίνα. Πριν κλείσει τα πέντε, η κοιλιά της Λίνας Μεδίνα άρχισε να φουσκώνει σε ακραίο βαθμό.





Οι γονείς της σκέφτηκαν ότι είχε κάποιον καοήθη όγκο. Οι «κομπογιαννίτες» του χωριού της έκαναν διάφορα γιατροσόφια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. «Έχει ένα όγκο στην κοιλιά, σατανικό, που δεν μπορούμε να κάνουμε καλά», είπαν στον πατέρα της.«Παρ’ την και πήγαινε την στο νοσοκομείο της πόλης. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Η Λίνα και ο γιατρός της, προς τιμήν του οποίου, έδωσε το όνομα του στο γιο της Ο πατέρας της με δισταγμό την πήγε στο νοσοκομείο της κοντινότερης πόλης, στο Πίσκο. Ο Δρ Τζεράλντο Λοζάντα που την ανέλαβε, όταν την εξέτασε έμεινε έκπληκτος.




Διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι ήταν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς έμπαινε στον 8ο μήνα της. Ο θεράπων γιατρός τη μετέφερε σε ένα νοσοκομείο στη Λίμα για να επιβεβαιωθεί η διάγνωση της εγκυμοσύνης της. Εκεί η διάγνωση επιβεβαιώθηκε. Η Λίνα είχε γεννηθεί με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται «πρώιμη ήβη», δηλαδή πρώιμη έναρξη της σεξουαλικής ανάπτυξης. Τα περισσότερα κορίτσια αρχίζουν να μπαίνουν στην εφηβεία γύρω στην ηλικία των δέκα.

Η Λίνα είχε έμμηνο ρύση από την ηλικία των δύο ετών και είχε αποκτήσει ένα πλήρες γυναικείο σώμα μέχρι την ηλικία των τεσσάρων ετών. Η Λίνα Μεδίνα έγινε επίσημα η νεότερη μητέρα στην ιστορία της ιατρικής. Γέννησε με καισαρική τομή στις 14 Μαΐου 1939, λόγω της μικρής της λεκάνης. Το νεογέννητο αγοράκι ζύγιζε 2.700 και ήταν απόλυτα υγιές και σωστά ανεπτυγμένο. Η Λίνα του έδωσε το όνομα Τζεράλντο από τον γιατρό που την ξεγέννησε. Μητέρα και βρέφος έφυγαν από την κλινική μετά από λίγες μέρες....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.