Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΑΛΜΑ: ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ 18ΧΡΟΝΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤ

Εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του - Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ...




Εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του - Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 55χρονου πατέρα από την Πετρούπολη, προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές.





Παράλληλα, ανακρίτρια και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα για τη σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η νέα κατηγορία σε βάρος του 55χρονου, ο οποίος, μέχρι να απολογηθεί, θα νοσηλεύεται φρουρούμενος, έρχεται μετά το θάνατο της 17χρονης κόρης του στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Σε βάρος του 55χρονου είχε ήδη ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό. Ωστόσο, μετά το θάνατο της κοπέλας, η κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο από την περασμένη Τετάρτη, όταν πυροσβέστες απεγκλώβισαν από διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Πετρούπολη την 17χρονη και τον πατέρα της.

Από τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης που ακολούθησε, προέκυψε πως η νεαρή κοπέλα ήταν χτυπημένη με μαχαίρι, ενώ ο πατέρας της φέρεται να είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει και στη συνέχεια, να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, με σκοπό να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.