Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

15ΧΡΟΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΛΕΝΕ... ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ... 5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα και η φωτογραφία του 15χρονου που πυροβόλησε εναντίον συμμαθητών του σε σχολείο της Μόσχας, απειλώντα...

15χρονος θαυμαστής του Χίτλερ άνοιξε πυρ σε σχολείο της Μόσχας – Τέσσερις τραυματίες




Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα και η φωτογραφία του 15χρονου που πυροβόλησε εναντίον συμμαθητών του σε σχολείο της Μόσχας, απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για τον Μιχαήλ Πιβνέφ, ο οποίος ήταν παθιασμένος με το μακελειό του Κολουμπάιν, μπήκε στην αίθουσα υπολογιστών, φώναξε «ήρθα εδώ για να πεθάνω» και στη συνέχεια να πέταξε καπνογόνα και να άρχισε να πυροβολεί εναντίον των συμμαθητών του.




Τρεις από τους συμμαθητές του διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με κατάγματα, καθώς πήδηξαν από τον δεύτερο όροφο για να γλιτώσουν από την μανία του 15χρονου.

Όπως δήλωσε η αδελφή του ήταν οπλισμένος με καπνογόνα, μπαλτά και ένα αεροβόλο και ζητούσε εκδίκηση για τους συμμαθητές του που τον «πείραζαν».
Το θύμα της μανίας του μια 39χρονη καθηγήτρια

Το θύμα της μανίας του ήταν η 39χρονη καθηγήτρια πληροφορικής και μαθηματικός, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη από τον μπαλτά και από τον πυροβολισμό στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, έδωσε διορία ενός λεπτού σε κάποιους μαθητές να φύγουν και οι οποίοι έτρεξαν να ενημερώσουν την διευθύντρια του σχολείου, που δεν πίστευε τι συνέβαινε εκεί.

Ο Πίβνεφ αναφέρεται ότι θαύμαζε τους μακελάρηδες του Κολουμπάιν, Ντίλαν Κλέμπολντ και Έρικ Χάρις, που σκότωσαν 12 συμμαθητές τους και αυτοκτόνησαν μέσα στο σχολείο του Κολοράντο.




Χρησιμοποιούσε συχνά το όνομα Κλέμπολντ στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία εξέφραζε επίσης τον θαυμασμό του για τον Χίτλερ Ναζί. Βίντεο και φωτογραφίες μάλιστα τον απεικόνιζαν να χαιρετά ναζιστικά, έχοντας ένα ζωγραφισμένο ένα μουστάκι σαν αυτό του Γερμανού δικτάτορα.

Σε μία ανάρτηση στο διαδίκτυο ανήμερα της μαύρης επετείο του Κολουμπάιν, ο 15χρονος είχε γράψει: Στις 20 Απριλίου 1999 έγινε η επίθεση στο Κολουμπάιν. 13 μαθητές σκοτώθηκαν, 23 τραυματίστηκαν και δύο παραμένουν ζωντανοί στην καρδιά μου.

Σήμερα εδώ πάλι την ίδια μέρα… Δεν με νοιάζει τι συμβαίνει γύρω μου, πώς με μεταχειρίζονται, αναρωτιέμαι αν χρειάζομαι εδώ. Η ζωή είναι όμορφη, αλλά μερικές φορές ο θάνατος είναι καλύτερος. Και θα ήταν καλύτερα αν ήμουν στο ίδιο μέρος με τον Έρικ και τον Ντίλαν (…)»

Ο νεαρός έχει συλληφθεί, αλλά τα κίνητρά του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.