Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...!! ΕΡΙΞΑΝ 15ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ 22 ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 46ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ...!!! ΚΙ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ...!!!

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ναυπλίου δεν αναγνώρισε ότι επρόκειτο για αυτοάμυνα απέναντι σε σεξουαλική επίθεση και καταδίκασε...







Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ναυπλίου δεν αναγνώρισε ότι επρόκειτο για αυτοάμυνα απέναντι σε σεξουαλική επίθεση και καταδίκασε την 22χρονη Π.Α σε 15 χρόνια κάθειρξη και 4 μήνες αναγνωρίζοντας της μόνο κάποια ελαφρυντικά – Αυτή είναι η χθεσινή δικαστική απόφαση που ξεσήκωσε αντιδράσεις σύμφωνα με το omniatv




Σύμφωνα με στοιχεία από τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου, ο Ν.Ζ. βρέθηκε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες στις 22 Ιουνίου του 2016 σε πεζόδρομο στη Κόρινθο, έχοντας ένα αλλά μοιραίο τραύμα στον θώρακα από μαχαίρι κουζίνας το οποίο και εντοπίστηκε στο σημείο. Το τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου εξιχνίασε μέσα σε λίγη ώρα την υπόθεση αξιοποιώντας υλικό από κάμερα της περιοχής καθώς και μια μαρτυρία που οδήγησαν στην σύλληψη της 22χρονης κοπέλας. Η ίδια ομολόγησε την πράξη της εξηγώντας πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα καθώς πέρα από την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε μαζί με την ανήλικη φίλη της θεώρησε (εσφαλμένα όπως προκύπτει από τα ευρήματα) ότι ο 46χρονος άνδρας κρατούσε μαχαίρι.

Ο 46χρονος άντρας σύμφωνα με την τοξικολογική έκθεση βρισκόταν την στιγμή εκείνη σε κατάσταση προχωρημένης μέθης αφού το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του προσδιορίστηκε σε 2,8 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος. Και από το οπτικό υλικό προκύπτει ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτο στα δύο κορίτσια. Σε βάρος της 22χρονης σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.